Review: Spray fixator Mist & Fix MakeUp For Ever

Machiajul profesional presupune un machiaj frumos si corect lucrat, ten impecabil, fara imperfectiuni, dar nu in ultimul rand, un lucru extrem de important - rezistenta.
Din punctul meu de vedere, este unul din cele mai importante aspecte. Atunci cand mergi la un eveniment, doresti ca machiajul sa reziste si impecabil pana la finalul acestuia.
Ca machiajul ochilor, dar si al fetei sa indeplineasca acesta conditie trebuie sa respectam anumiti pasi. Primerele, spray-urile pentru fixarea machiajului sunt doar cateva din cuvintele cheie atunci cand facem referire la acest acest.

Despre pasii pe care ii urmez eu atunci cand realizez un machiaj profesional am sa va vorbesc intr-o alta postare. Astazi insa vreau sa va vorbesc despre spray-ul fixator MIST & FIX de la Make-Up For Ever.





Pana acum cateva luni, acest produs a avut o alta formula. Aceasta s-a schimbat, astfel incat noua formula este imbogatita cu agenti de hidratare si rezistenta. 
Nu pot face o comparatie intre produsul vechi si cel nou, insa va pot spune parerea mea despre noul produs pe care il gasiti acum in magazinele Sephora.



AMBALAJ. Produsul vine intr-un recipient din plastic cu pulverizator ( 125 ml). Acesta este transparent ceea ce eu consider un avantaj pentru ca putem vedea cata cantitate de produs avem.

DESPRE PRODUS. Are rolul de a crea o pelicula fina, transparenta la suprafata tenului, care se comporta ca o bariera. Aceasta nu permite factorilor externi sa afecteze machiajul, iar temperaturile mari si excesul de sebum nu ar mai trebui sa fie probleme ce nu pot fi rezolvate.
De asemenea, acest spray inlatura efectul de masca oferind un aspect glow, fresh tenului.

CUM SE FOLOSESTE:

1. Se pot pulveriza 1-2 pufuri pe pensula de fond inainte de aplicarea acestuia
2. La sfarsitul machiajului - prin pulverizarea fetei (ochii trebuie sa fie inchisi) de la distanta  de 40 cm. 
3. La aplicarea pigmentilor. Se umezeste pensula, apoi se aplica produsul.  Intensifica nuanta si mareste rezistenta.


EXPERIENTA MEA cu spray-ul fixator  MIST AND FIX Make-Up For Ever

Este primul produs de acest gen pe care l-am achizitionat pentru ca imi doream ca ale mele cliente sa aibe machiajul intact pana la demachiere. 
 Pretul este 130 RON pentru o cantitate de 125 ml.Desi initial este posibil sa ai impresia ca acesta este unul destul de mare, in scurt timp ajungi la concluzia ca este cea mai buna investitie si ca isi merita fiecare banut. Se pulverizeaza 2-3 pufuri/machiaj. Am machiat intens vara aceasta, asa ca puteti vedea mai sus cat produs am consumat. Imi va ajunge mult timp de aici inainte. 

Pe langa cantitatea mare de produs, ideea este ca isi face treaba excelent. 
Multe cliente vin si imi spun"Am tenul gras. Te rog, fa ceva sa reziste machiajul si sa nu imi curga dupa 2 ore." In urmatoarea zi cand imi verific notificarile de pe facebook gasesc mesaj "Iti multumesc. Machiajul a fost intact pana la demachiere. Nici nu imi venea sa pun discheta demachianta pe fata. Nu pot sa cred cat a rezistat." 

Am inteles ca alte produse de acest tip au un miros specific ciudat, insa acesta are un miros placut si subtil. Dupa aplicare, nu ramane o pelicula lipicioasa si nu incarca tenul datorita formulei usoare. Pe langa rezistenta, acesta ofera si un plus de hidratare.

Nu este indicat sa fie folosit zi de zi. Recomand folosirea acestui produs doar la ocazii speciale.

Produsul NU contine alcool si este testat dermatologic.
Ingredientele le gasiti aici:





Magazin: Sephora
Brand: Make-Up For Ever
Cantitate: 125 ml
Pret: 130 Ron

In concluzie, este un produs caruia eu nu i-am gasit niciun defect si pe care il recomand cu mare incredere!
Si da, consider ca nu ar trebui sa lipseasca din trusa unui make-up artist. Este un MUST have!

Voi folositi spray fixator? Daca da, de la ce brand si ce parere aveti? 
Daca nu, v-ar tenta? 

Nu uitati sa ma urmariti pe pagina de facebook












9 comments

  1. Cred ca nici nu exista comparatie intre acesta si restul care sunt sub 40 ron sa zicem... Sunt sigura ca este un produs exceptional, dar pt mine e un pic cam scumpicel.. :D

    ReplyDelete
  2. Daca as fi make up artist sigur as investi si eu intr-un asemenea produs pentru a asigura un machiaj rezistent clientelor mele. De abia astept articolul tau cu pasii pe care ii parcurgi pentru un machiaj profesional. Pupici

    ReplyDelete
  3. Eu am avut formula veche de care am fost foarte multumita. Cand merg la MUFE cred ca imi iau si formula asta noua. Asa este ... te tine 100 de ani, iar ca intrebuintari vezi ca merge si pentru glittere, le face sa adere super bine si sa reziste!

    ReplyDelete
  4. Mersi pentru pont. Te pup, Dana :*!!!

    ReplyDelete
  5. Ce draaaaaaaagut! Pai chiar am sa ma ocup de el. Pup cu drag, Macy <3

    ReplyDelete
  6. Asa este. Produsul costa destul de mult si merita sa fie cumparat doar de make-up artisti (din punctul meu de vedere)

    ReplyDelete
  7. Ionela Gabriela BalanJune 23, 2015 at 2:13 PM

    Eu am gasit o varianta mult mai ieftina si eficienta care se gaseste in DM. Detalii http://gabittzubeautyreview.blogspot.ro/2015/06/beauty-review-spray-pentru-fixarea.html

    ReplyDelete
  8. Ma bucur ca am dat peste reviewul tau! Sunt in cautarea un fixator de machiaj nou si parca nu ai dat asa multi bani fara macar sa auzi o parere, desi cam toate produsele MUFE sunt bune. Am mai avut elf, care e surprinzator de bun pentru pretul lui, MAC, care e super bun, si NYX.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!