Review: Lioele All Night Moisture Lip Essence

Ingrijirea buzelor este esentiala, motiv pentru care trebuie sa le acordam o atentie deosebita mai tot timpul De ce? Acestea au tendinta de a se usca din cauza umiditatii, frigului, razelor solare. Cine si-ar dori niste buze crapate? Eu zic sa prevenim apeland la un produs special pentru buze si sa nu uitam de exfolierea acestora (zahar + ulei de masline).

Astazi vreau sa va vorbesc despre tratamentul pentru buze Lioele All Night Moisture Lip Essence







Tratament pentru hidratare intensa a buzelor, cu un continut ridicat de uleiuri vegetale ce au actiune antiinflamatorie, calmanta, tonica, si de regenerare. Confera buzelor o hidratare de durata si previne craparea lor.
Indiferent de sezonul in care te afli, aplica un strat generos seara pe buzele curate. 


In momentul in care am inceput testarea acestui produs, buzele mele nu se aflau intr-o perioada foarte buna. Astfel, a fost un moment oportun pentru a vedea ce face produsul acesta.
Ambalajul este super cute, girlie! Produsul in sine este un luciu transparent cu o  consistenta mai groasa.
Desi aplic produsul seara, dimineata acesta inca se afla pe buze.


Eu i-am dat un test acestui produs pe care l-a trecut. Ma pregateam pentru evenimentul lui Kleo si imi propusesem sa folosesc un ruj rosu mat. Buzele mele erau cam uscate asa ca am aplicat repede acest produs, dupa care mi-am continuat treburile. La final, am luat un servetel, am eliminat prin tapotare produsul, iar cand am aplicat rujul, buzele mele aratau foarte bine.


INGREDIENTE.

 Am analizat fiecare ingredient al acestui produs, apeland la dictionarul  Paula's Choice, dar si la Cosmeticsinfo.org. Astfel, avem:

Polybutene, Petrolatum, Diisostearyl Malate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Silica Dimethyl Silylate, Tocopheryl Acetate, Polyethylene, Butylparaben, Salicylic Acid, BHT, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter

POLYBUTENE - GOOD
petrolatum  -GOOD - substanta non-iritanta care ajuta la hidratare si care protejeaza buzele de factori precum vant, radiatii solare etc.
Diisostearyl Malate - GOOD
Macadamia Integrifolia Seed Oiluleiul de macadamia care este renumit pentru puterea sa de hidratare si nu numai.
Tocopheryl Acetate - BEST- este o forma a vitaminei E care, de asemenea, are rolul de a hidrata foarte bine
Salicylic Acid  - BEST
Polybutene - GOOD
bht - AVERAGE 


Dupa cum puteti observa, la capitolul ingrediente, tratamentul pentru buze Lioele sta foarte bine. Nu exista nici macar un ingredient cotat cu POOR.



Cantitate: 12 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschiderea produsului
Pret: 36 RON
Magazin Online: Make-up Shop.ro
Disponibil in 2 variante: tratament pentru zi si pentru noapte.
Cel pentru zi are SPF 12



Este un tratament pentru buze care trebuie folosit zilnic pentru rezultate bune. Tocmai de aceea se numeste tratament. Sa nu va ganditi ca daca astazi aveti buzele arse de soare, uscate, maine vor fi mai matasoase si mai catifelate ca niciodata! Eu am vazut dupa fiecare folosire o imbunatatire. 
Este la fel ca si cu o crema de fata. Daca aceasta promite sa stearga ridurile fine, cu siguranta nici cea mai scumpa crema nu va face asta de la prima aplicare.

Eu dau o importanta deosebita ingredientelor unui produs cosmetic, iar eu sunt multumita de ceea ce contine acest produs!

Voi ce parere aveti? Ati folosit acest produs? Dar va tenteaza?
P.s. Voi va documentati, va uitati pe lista de ingrediente inainte de a achizitiona un produs cosmetic?


3 comments

  1. Totusi, nu uita de exfolierea acestora! Trebuie sa indepartam celulele moarte la un anumit interval de timp. Pup cu drag!

    ReplyDelete
  2. Suna bine...cred ca mi-ar fi util si mie...buzele mele au luat-o razna...bine, ca si eu mai trag de ele...saracele :D
    Pupici

    ReplyDelete
  3. uh, ma tenteaza, pare super! eu am o mare problema cu buzele, dar asta e pentru ca mi le rup eu :))

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!