Event: Kleo 4 Year Blogiversary

Vineri, 13 Februarie, 20 bloggerite s-au strans la Kristal Caffe Otopeni pentru a sarbatori #kelo4yearblogiversary. Da, blogul lui Kleo  a implinit 4 anisori. Se pare ca ne-am apucat cam in aceeasi perioada de blogareala.

M-am bucurat tare mult fiindca am revazut bloggerite pe care le indragesc, dar am cunoscut si alte fete minunate. Imi plac evenimentele de acest gen pentru ca iti dau sansa sa cunosti si alte persoane cu care imparti aceeasi pasiune.




Am mers impreuna cu Maria la eveniment si amandoua am ramas placut surprinse de locatie. Unde te uitai erau tablouri cu Marilyn Monroe & Andrey Hepburn. Yeah, amazing!!!!


( Foto credit: Gia Makeup - daca o urmariti, atunci sigur ma intelegeti cand spun ca as putea jura ca localul ii apartine)



Adrian Sasu, CEO Capra Nera, a fost alaturi de noi si am discutat despre cosmetice, in general, cat si despre produsele propriei firme.

De asemenea, Kleo ne-a pus sa aducem 3 produse preferate si sa vorbim despre ele. Eu am ales un ruj mat Golden Rose, kit-ul pentru conturare Sleek si concealer-ul Nyx HD.

A fost prezenta si Krengootza pe care o gasiti aici . Aceasta a adus...produsele Inglot, of course! Am reusit sa scot de la ea toate informatiile care ma interesau, am testat majoritatea produselor si am trecut cateva pe wishlist. Abia astept sa ajung in Baneasa.




A fost minunat! M-am simtit super bine. Am plecat dupa miezul noptii. As putea spune ca este evenimentul la care am stat cel mai mult. A fost peste asteptarile mele, iar pentru asta tin sa ii multumesc lui Kleo pentru invitatie!

Am fost rasfatate si am plecat acasa cu multe bunatati. 
Mai jos gasiti mai multe fotografii:








Multumiri speciale sponsorilor:


















3 comments

  1. <3 prea tare poza cu ,, ceaiul" :))
    mi-a facut placere sa te revad.
    pupici!

    ReplyDelete
  2. un eveniment superb. astept si eu cu drag inalnirea de maine a bloggerilor Constanteni. imi plac si mie evenimentele acestea la care ai ocazia sa descoperi noi persoane care iti impartasesc pasiunile. :)
    pupici!

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos fetelor <3

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!