Mastic Oil pentru par moale si stralucitor

Daca esti posesoarea unui par lipsit de stralucire, aspru, care se incurca repede, atunci citeste mai departe si afla cum am rezolvat eu acesta problema.

Daca ma urmariti constant, stiti ca parul meu a suferit destul de multe schimbari de-a lungul timpului. L-am vopsit in toate culorile posibile: blond, rosu, roz, mov, turcoaz, Firul meu de par este subtire de cand ma stiu, iar dupa fiecare spalare parul meu este super incurcat, motiv pentru care merita o ingrijire speciala. In rutina mea de ingrijire se afla pe langa sampon, placenta de la Kallos. 
Imi placea enorm pentru ca era singura care reusea sa imi faca parul moale si ma ajuta la descurcarea acestuia fara probleme. Nenorocirea era ca  parul imi cadea foarte rau din cauza acesteia si am incetat sa o folosesc.

Salvarea mea a fost Mastic Oil for Hair de la Mastic Spa. Acesta a intrat in posesia mea cam in aceeasi perioada cu Keratina lichida de la Anian. Am zis sa ii dau o sansa sa vad ce poate face si am devenit dependenta de acest ulei, incat keratina a ramas uitata in dulap.


Poate vi se pare ciudat ceea ce zic, pentru ca majoritatea stiti cat de eficienta este Keratina Lichida. Nu neg acest lucru, insa uleiul acesta imi place de la miros pana la efectele care sunt atat de vizibile inca de la prima aplicare.



Uleiul vine intr-un recipent transparent de 120ml, prevazut cu o pompita cu ajutorul careia dozam 2-3 picaturi. Formula este de fapt un ulei - gel si miroase exceptional. Initial, cand am mirosit am zis "miroase a guma de mestecat." Normal ca asa si este, pentru ca in antichitate, guma de mestecat era obtinuta din mastic pentru a improspata respiratia.

Ca sa fie clar pentru toata lumea"Produsele pe baza de ulei de mastic au proprietati antibacteriene si antiinflamatoare, acest igredient fiind recunoscut drept un antioxidant natural.
Masticul reprezinta un conifer ce creste doar in insula greceasca Chios. Rasina acestuia, atat de pretioasa, se obtine printr-un proces indelungat in care scoarta copacului este strapunsa in mod repetat pentru a permite rasinei sa se acumuleze."



Cum se foloseste?

Dupa ce spal parul, il sterg cu prosopul, apoi aplic cateva picaturi pe parul ud si masez. Initial, ei spun 2-3 picaturi ca fiind suficiente, insa eu aplic 4, uneori 5 picaturi pentru ca vreau sa imi simt parul hidratat. 



Efecte
  • Desi aplic mai mult produs, parul nu se ingrasa ca in cazul altor uleiuri
  • Se absoarbe imediat. Inclusiv uleiul care imi ramane pe maini, se absoarbe, iar acestea raman catifelate.
  • Parul se usuca mai repede. Nu am crezut pana nu am vazut.
  • Stralucire. Adio, par trist si lipsit de vitalitate
  • Volum - par voluminos si plin de viata
  • Par moale si matasos

De cand folosesc acest produs, parul meu uscat si fragil a devenit un par hidratat, matasos si stralucitor. Trebuie sa mentionez ca NU contine parabeni.

Trebuie sa mentionez ca desi cantitatea este de 120 ml, produsul se consuma greu. Il folosesc de mai bine de 3 luni si am consumat exact cat se vede in fotografie:




Mastic Oil For Hair se gaseste in parfumeriile Marionnaud, iar pretul acestuia este de 42 ron.

In concluzie, eu recomand acest produs.cu toata increderea! Este un produs de inalta calitate la un pret bun. 
Voi stiati de existenta acestui produs? L-ati incercat? Daca nu, l-ati incerca? 
Voi ce folositi pentru ingrijirea parului?











2 comments

  1. Interesant ulei...Eu am unul de la Kallos...a fost singurul ulei de par folosit pana acum! Trebuie sa incerc si altceva! :)

    ReplyDelete
  2. L-am primit in dar de la Alina Anghel! Stiu bine ce spui, imi place acest ulei chiar din motivele enumerate de tine! M-a salvat in multe dimineti cand parul meu era valvoi si-mi amintea de o expresie haioasa a bunicii: "Arati ca ala care a zburat cu lada!"...
    Pretul este super convenabil raportand la calitate si la cantitate (caci e spornic, chiar daca si eu simt nevoia sa pun mai mult decat e indicat pe ambalaj)!


    M-am bucurat sa citesc reviewl tau, Alina!
    Pup, draga mea!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!