SKINCODE ESSENTIALS - Crema antirid energizanta 24H

Odihna este un pas foarte important pentru frumusetea si sanatatea tenului tau. In timpul somnului, are loc procesul de reinnoire a celulelor, se activeaza productia de colagen natural esential pentru fermitatea si elasticitatea pielii, iar nivelul de hidratare din tesuturi se echilibreaza. 
Somnul insa nu este suficient pentru a avea un ten impecabil si pentru a sustine regenerarea celulara si de aceea, este necesar ca in cadrul rutinei zilnice de ingrijire a fetei sa folosesti o linie de produse care sa faciliteze acest proces.



Va aratam pe facebook  in urma cu 2 saptamani ca a intrat in posesia mea o noua crema antirid energizanta 24H de la Skincode. Din fericire, eu nu am probleme cu ridurile (inca), motiv pentru care mama testeaza intens acest produs. 

SKINCODE Essentials este o gama elvetiana de produse adresata tuturor tipurilor de ten, chiar si celor mai sensibile, deoarece conţine tot ceea ce pielea are nevoie, fara a utiliza ingrediente cu risc alergenic: 100% fara parfum, fara coloranti, fara conservanti si fara derivati de origine animala.

CM Glucan, ingredientul multiactiv prezent in toate produsele gamei, protejeaza si stimuleaza mecanismul de aparare a pielii si activeaza procesul de reinnoire celulara. In plus are afect calmant si reparator asupra tesuturilor deteriorate.

Testele clinice confirma eficienta CM-Glucan pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine, imbunatatirea fermitatii si a elasticitatii pielii, avand totodata un efect de bariera impotriva radiatiilor UV daunatoare si a radicalilor liberi.

Crema antirid energizanta 24H


Ingredientul activ CM-Glucan, aflat intr-o concentratie ridicata, repara si regenereaza pielea deteriorata, calmeaza iritatiile si roseata. Alaturi de ingrediente nutritive si energizante precum vitamina C, vitamina E si proteina de orez, această crema garantează un puternic efect antirid si de regenerare celulara. Datorita formulei bogate este ideala pentru pielea normal-uscata si devitalizata. Produsul poate fi utilizat atat ziua, cat si seara.

Produsul este disponibil în Farmaciile Help Net la preţul de 159,00 lei.
La cumpararea cremei anti-aging Skincode Exclusive primesti cadou un Roll-on pentru conturul ochilor! Oferta disponibila pana la sfarsitul lunii Aprilie.


Voi reveni in curand cu un review pentru acest produs :). 
Voi folositi produse Skincode? 





No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!