Nebunia H&M

A trecut mai bine de o saptamana de cand H&M a dat drumul magazinului online, iar toate fashionistele si-au pus imediat produsele preferate in cos si le-au comandat. De cateva zile observ nemultumiri in blogosfera cu privire la durata de livrare a produselor, asa ca m-am gandit sa impartasesc cu voi ceea ce cunosc eu.




In primul rand, toata lumea crede ca produsele sunt livrate din Bucuresti. Gresit! In momentul in care comanda este pusa, produsele vin din Italia in 2 zile, apoi sunt livrate de catre Cargus & Econt, firma de curierat din Bulgaria (asta apropo de site-ul ala bulgaresc pe care sunteti trimise in momentul in care accesati AWB-ul) cu care colaboreaza H&M.
Pe site scrie ca produsele sunt livrate in 2-4 zile lucratoare. Teoria lor este urmatoarea" In 2 zile ajung din Italia la oficiul din Bucuresti, iar daca acestea sunt primite pana la ora 14:00, sunt livrate in aceeasi zi in Bucuresti, apoi in restul oraselor".
Chiar si pentru acestia a fost o mare surpriza valul de comenzi primite.Intial, se asteptau la 300-400 comenzi/zi, insa au ajuns sa aiba peste 2000 comenzi/zi, motiv pentru care nu au reusit sa faca fata.
Mai mult decat atat, in momentul in care se pune comanda, imediat se primeste e-mail cu numarul de comanda si numarul de AWB. Adevarat? Ei bine, in momentul acela comanda nu se afla la curier, asa cum ar trebui, ci abia dupa 2 zile. In plus, cand coletele ajung din Italia la oficiul din Bucuresti, mai dureaza 1-2 zile pana cand acestea sunt procesate.
Din cate am inteles, asta s-a intamplat acum, insa situatia se va remedia in curand (sau macar asa ar trebui ca sa nu isi piarda clientii)
Voi, cele care nu ati primit inca coletele, inarmati-va cu rabdare pentru ca vor ajunge in cele din urma!


Cam asa sta treaba cu H&M!
Sper ca v-am putut raspunde la cateva intrebari pe care vi le-ati pus zilele acestea:)






2 comments

  1. Sunt aduse acasa coletele, nu (prin curier)? Dar in caz ca nu e nimeni acasa sa raspunda, ai idee cumva ce se intampla?

    ReplyDelete
  2. Sincer, habar nu am. Eu inainte sa primesc coletele sunt sunata de catre acestia si intrebata daca sunt acasa.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!