My style - 3 Different Looks

Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul! Parca ieri am aflat ca am fost admisa la Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris, iar astazi scriu deja ultima postare. Fiecare proba m-a inspaimantat, dar totodata m-a ambitionat facandu-ma sa imi doresc sa dau ce am mai bun si sa imi depasesc limitele. Nu credeam ca voi realiza clipuri pe youtube prea curand, insa am facut-o, iar asta pentru mine reprezinta un pas important.
Ultimul curs a fost de fotografie, iar acesta a fost sustinut de Marta Popescu. Tema de astazi a fost pe placul sufletului meu, pentru ca stiti deja cat de mult imi place sa stau in fata camerei foto.
Astfel, astazi va arat trei look-uri complet diferite pe care eu le adopt in functie de evenimentul la care particip. Timpul nu imi permite sa stau prea mult in fata oglinzii, iar de multe ori trebuie sa ajung dintr-un loc in altul, Machiajul fetei si al ochilor este acelasi, insa vreau sa va arat ca daca schimbam rujul si coafura (insa nu este intotdeauna necesar) ne putem transforma in cateva minute intr-o alta persoana.

Mi-am rezervat o zi pentru fotografii, asa ca am asezat aparatul pe trepied, iar cu ajutorul telecomenzii am realizat cele 3 look-uri.


 1, Natural look - un machiaj de zi pe care il port de obicei la facultate, la shopping.
Am ales sa folosesc rujul L'Oreal Paris Color Riche 378 Velvet rose. Look-ul este completat de bucle usoare si nelipsita palarie.




2. Pin up Look - Ei bine, acesta este un alt look pe care il iubesc si simt ca ma reprezinta.
Eu si rujul rosu avem o legatura speciala, iar asta stiti si voi.
Pentru buze am folosit L'oreal Paris Natasha's Pure Red.




Pentru ca rujul este rezistent la transfer :)

Oh, really? Miss Manga? Where?!!


3. Mystery look - Atunci cand vreau sa fiu mai dura optez pentru un ruj intr-o nuanta inchisa, puternica. In realizarea acestui look am folosit L'oreal Paris Color Riche 703 Old Obsession









In care din cele trei look-uri va regasiti?
Astept cu nerabdare feedback-ul vostru.


Nu uitati ca am nevoie de sustinerea voastra. Ma puteti vota pana pe 27.05.
Voturile voastre reprezinta 50% din nota finala. Gasiti widgetul in partea dreapta a blogului.
Multumesc anticipat!




12 comments

  1. Ce idee buna cu pizza! :) Pin up imi place cel mai mult cum te prinde.

    ReplyDelete
  2. Iti sta bine in toate ipostazele, dar primele 2 imi plac maxim! Poate pt. ca nu am incercat niciodata un ruj atat de inchis nu sunt obisnuita cu el :)) Am si eu Natasha's red, e super.

    ReplyDelete
  3. So sexy! Imi plac foarte mult toate variantele!

    ReplyDelete
  4. ÃŽmi plac foarte mult toate trei look-urile, te prind foarte bine!

    ReplyDelete
  5. Imi plac toate machiajele tale prezentate si toate situatiile! Ma regsesc in prima...natural, de zi...asta pentru ca de multe ori prefer ceva lejer si usor de realizat.
    Pupici si succes!

    ReplyDelete
  6. Sunt superbe toate look-urile,esti foarte talentata:)Pupici

    ReplyDelete
  7. Adooor look-ul pin-up si ai fost printre preferatele mele la proba asta (sa fiu sincera, imi era frica de tine :))) dar pe buna dreptate). Oricum vad ca am gandit similar amandoua :)) cu 3 tipuri de personalitati. Good job, honey :*

    ReplyDelete
  8. Si eu am vazut ca am gandit similar. :)))) FOarte tare!!!! A fost o competitie frumoasa in care am dat fiecare din noi ce am avut mai bun. Te pup, colega! Ne vedem la party! :D :*

    ReplyDelete
  9. intotdeauna ai cele mai frumoase fotografii <3 eu ma regasesc in ultimul tau look, mai ales datorita buzelor inchise :)) mie mi place sa fiu la fata morticia: alba, cu buze rujate puternic, cercei gothic style si imbracata normal cu unghiute roz :))))

    ReplyDelete
  10. Superba postare,imi place ultimul look <3,pup

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!