Beauty Swap by Beauty Barometer - editia a-2-a

Luna mai a fost o luna plina pentru mine din toate punctele de vedere. A fost o perioada atat de incarcata, incat somnul a devenit un lux. Evenimentele, scoala de beauty blogging, programarile la machiaj in Bucuresti/Giurgiu, colaborarea cu GR, presesiunea cu zeci de proiecte si lucrari, iar in final decesul unei persoane dragi mie, sunt cateva din motivele pentru care am ramas in urma cu postarile.
Astazi ma mobilizez si vreau sa va vorbesc despre Beauty Swap by Beauty Barometer, eveniment ajuns la cea de-a doua editie. 
Asa cum v-am spus aici, acesta este organizat de Ani, iar de data aceasta a avut ca si asistenta pe Dana de la Danamakeup.ro.  Da, a avut nevoie de asistenta pentru ca acesata a adus la un loc peste 60 bloggerite!!!!





Evenimentul a avut loc la Inspayer Batistei, iar primul speaker a fost domnul Alexandre Eram, manager Melkior. Acesta este un om minunat. cu un simt al umorului dezvoltat  pe care l-as fi ascultat toata seara. M-a captivat inca de la inceputul discursului, iar ceea ce a dorit sa transmita este faptul ca a incercat sa aduca pe piata produse profesionale la un pret accesibil. Mie imi plac fardurile la nebunie, iar luna aceasta planuiesc sa imi cumpar o paleta cu 24 de farduri.


Urmatorul speaker a fost Adina Halas Hugeanu care la prima editie ne-a povestit despre succesul ei pe Youtube, iar la cea de-a doua editie  aflam ca a devenit bloggerita. 
Mie imi place Adina. Este o tipa frumoasa, modesta si o urmaresc cu drag.



Un alt speaker a fost draga mea prietena, Adela Manolache. Make-up artist, trainer, dar si vlogger de mai bine de 6 luni,  modesta si plina de emotii,  aceasta ne-a povestit cum a ajuns intr-un timp atat de scurt la peste 1000 abonati. Adela pune suflet in orice face, iar asta se vede in fiecare clip pe care il posteaza. O puteti urmari aici.


Camelia Neaga de la ColtulCameliei.com a tinut un discurs  plin de incarcatura emotionala, dar totodata sincer si onest. Eu o urmaresc din umbra de mult timp si intotdeauna m-am intrebat cine este persoana din spatele blogului. Ei bine, este exact asa cum mi-am imaginat: un om sensibil, dar realist care spune lucrurilor pe nume. Am fost total de acord cu ceea ce a spus (ba chiar mi-au curs cateva lacrimi) si mi s-a parut ca ne asemanam foarte bine ca si caracter. Si eu am de pierdut pentru ca sunt extrem de sincera si nu menajez pe nimeni.


Corina Allan de la pasagera.ro a fost un speaker mult asteptat. Imi doream enorm sa o cunosc si ma bucur ca am avut ocazia. Aceasta a vorbit despre ingrediente si formule, dar si despre cat de important este sa ne ingrijim tenul si corpul.



Alti speakeri: Simona Adam ( Sanziene si Matraguna), Bianca Mitrea (Qi Cosmetics),  Pavlina Marinova ( Pick N Dazzle), Olivia Dutu (Elmiplant si B.U.), Mihaela Zimbreanu  (salon Beauty Reveal)Alexandra Caciuriac  (Marionnaud Paris)

Fotografie preluata de la Dana.

Sponsori eveniment:


Am facut schimb de produse, am castigat un premiu la tombola si anume 1 voucher cu terapii corporale gratuite la clinica Estetica Hipocrat.
Am petrecut o seara minunata cu fete dragi mie, iar acum astept cu nerabdare urmatoarea editie!
Iti multumesc, draga Ani, pentru ca imi oferi ocazia sa iau parte la un eveniment atat de diferit. Stiu cat de mult muncesti si cat suflet pui ca totul sa iasa bine, iar eu nu pot decat sa te felicit din toata inima!







No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!