Review: Ulei Pur din seminte de cactus MOROCCAN NATURAL

De multe ori sunt intrebata "Ce faci ca tenul tau sa arate bine?". In primul rand, am grija sa folosesc produsele potrivite tipului meu de ten. Fiindca job-ul meu este de asa natura incat sa iau contact cu diferite fete/femei, cu dezamagire am constatat ca majoritatea nu acorda tenului o atentie deosebita.
Intreb la randul meu "dar tu folosesti o crema pentru fata?". Aproximativ 40% imi spun ca nu, vreo 40% imi spun ca folosesc una oarecare (in special, Nivea - cea clasica) si doar 20% au grija exact cum ar trebui. 

Este trist, pentru ca aceleasi femei imi pun intrebarea"De ce am pete? De ce incep sa apara mici riduri de la o varsta frageda?De ce am cosuri? De ce..? De ce..?" 

Este important sa avem o rutina de ingrijire corespunzatoare. Aceasta rutina include diferite etape precum demachierea, tonifierea, hidratarea, exfolierea. Fiecare produs folosit trebuie sa fie bine formulat,motiv pentru care exista acum zeci de surse de informare incat sa facem alegerile corecte.

In ceea ce ma priveste, cand vine vorba de hidratare, ziua folosesc o crema cu SPF 50, iar seara folosesc diverse uleiuri vegetale. De ce ulei? Pentru ca acesta patrunde usor in piele, contine acizi grasi nesaturati si vitamine.

Am incercat tot felul de uleiuri, insa astazi vreau sa va vorbesc despre unul extrem de pretios Este vorba despre uleiul pur din seminte de cactus




De ce este un ulei pretios?  Pentru ca acesta este unul dintre cele mai costisitoare uleiuri de pe planeta pentru ca este foarte deficil de obtinut. S-a calculat ca este nevoie de o tona de fructe de cactus pentru a produce un litru de ulei. 

Beneficii: Pe langa continutul imens de vitamina E, aproximativ 1000mg/litru, contine un nivel ridicat de acid linoleic, Omega 6 si Omega 3, toti acesti compusi lupta in combaterea imbatranirii celulelor. Uleiul din seminte de cactus este recunoscut si pentru indepartarea cearcanelor si hidratarea puternica pe care o face la nivelul epidermei. Hidratarea tine departe formarea ridurilor si astfel pielea capata un aspect sanatos si delicat.

Produsul vine intr-un recipient de 10 ml, prevazut cu o pipeta cu ajutorul careia putem doza cantitatea necesara fara a pierde produs. L-am testat timp de 3 saptamani. Pentru a vedea daca are un efect real, l-am folosit pe tenul ridat al mamei, insa am trisat putin si l-am folosit si pe tenul meu. Adica, cum asa? Eu nu merit un asemenea rasfat? 
Este nevoie de cateva picaturi pentru intreaga fata si decolteu. 
Pe ten mixt (tenul meu): Se absoarbe repede in piele, aceasta ramanand incredibil de catifelata. In urmatoarea dimineata cand ma trezesc, tenul arata luminos, sanatos. 
Pe ten uscat/ridat.  Vorbim despre un ten imbatranit prematur. Mai exact, vorbim despre riduri pe frunte, in jurul ochilor si usoare riduri in jurul gurii. In momentul in care aplic produsul, incep masajul facial pentru a intinde pielea.
Astfel, dupa ce termin masajul, pielea din jurul ochilor arata extrem de bine. Ridurile parca nici macar nu exista acolo. Dimineata, acelasi lucru se intampla. Tenul arata vizibil mai luminos. Dupa perioada de testare pot spune ca ridurile din jurul ochilor si gurii s-au diminuat. Efectul antirid este evident! Este adevarat ca si masajul facial ajuta extrem de mult, insa produsul acesta este un adevarat rasfat pentru ten.
Ce trebuie sa stii despre uleiul de seminte de cactus 

  • este un antioxidant de zece ori mai puternic decat uleiul de argan (Datorita concentratiei de vitamina E (mai mult de 1000 mg/kg) si acizi grasi nesaturati, din care peste 68% acid linoleic)
  • textura non-grasa
  •  reduce si previne ridurile si semnele imbatranirii pielii
  •  tonifiaza conturul fetei, zona decolteului si a bustului  
  •  estompeaza cicatricele
  •  ajuta la regenerarea celulara, revitalizeaza si restructureaza pielea
  •  reda luminozitatea si stralucirea fetei
  •  hidrateaza si hraneste pielea in profunzime
  • atenueaza cearcanele 

Cum se foloseste: Aplicati seara, un strat generos incluzand si zona ochilor si dimineata dupa demachiere aplicati un strat fin pentru a va pregati tenul pentru machiaj. De asemenea, puteti adauga putin ulei in crema de zi/seara pentru o hidratare mai intensa. 



Pretul unui flacon de 10 ml este de 156,24 Ron si se gaseste in magazinul online Longeviv.ro.
Este dedicat tuturor tipurilor de ten, inclusiv pentru tenul sensbil.
Initial, as spune ca pretul este imens, insa mama m-a avertizat ca acest ulei nu v-a mai lipsi din rutina ei de ingrijire si m-a asigurat ca merita fiecare banut.


Voi folositi uleiuri pentru ten? Ce parere aveti despre cel prezentat astazi? 





3 comments

  1. Foarte interesant,merita incercat cu siguranta :) Pupici

    ReplyDelete
  2. Stiu de produsele Moroccan Natural...ca sunt bune, dar si pretul este maricel. Nu am incercat nici un produs de la ei, desi mi-ar placea! :)
    Pupici

    ReplyDelete
  3. Ai o nominalizare pe blogul meu - http://beautybyirina.blogspot.ro/2015/07/the-liebster-award.html.Sper din suflet sa o accepti.Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!