Schimbare de look @ Keune Romania

Stiti ca sunt o non-conformista, asa ca odata cu schimbarea anotimpului simt nevoia sa schimb si culoarea parului. Daca toamna/iarna adopt diferite nuante de blond, primavara si vara simt nevoia ca parul meu sa fie colorat si vesel.
De obicei ma vopsesc singura, insa luna trecuta m-am lasat pe mana echipei Keune.




DESPRE KEUNE

Keune Haircosmetics este unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale la nivel mondial. Înființată în 1922, firma olandeză ajunge azi să exporte produsele sale exclusiv profesionale în peste 80 de țări din întreaga lume. Misiunea Keune este aceea de a oferi produse și servicii de înaltă calitate, dedicate profesioniștilor și clienților lor. Trebuie să știți că soluția de permanent, fixativul non aerosol și gelul de păr sunt invenții marca Keune.


Nu stiam exact ce vreau, asa ca am lasat-o pe Cristina Rosca sa aleaga pentru mine. Aceasta este o adevarata profesionista, iar eu o apreciez tare mult pentru ceea ce face.
Cristina a ales o nuanta de blond care sa ma avantajeze si care sa nu imi inaspreasca trasaturile precum o facea blondul deschis pe care il aveam.
De asemenea, a realizat un ombre cu o nuanta de mov tare draguta.
Mie mi-a placut rezultatul final: un look de primavara.








Pentru ca mi-a placut enorm rezultatul, voi repeta experienta, insa de data aceasta stiu exact ceea ce vreau. Abia astept sa merg din nou la salonul Keune!

Voi ce parere aveti? Va place?








13 comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!