Makeup Tutorial with Oriflame The ONE Products

Sunt blogger de aproape 5 ani, insa pana anul acesta nu am cochetat deloc cu youtube-ul. Cum orice are un inceput, stiti ca am realizat doua clipuri (un tutorial de machiaj si un review) in cadrul Scolii de Beauty Blogging.
Mi-am dorit enorm sa realizez un nou tutorial si am facut-o (in cele din urma). Este vorba despre un machiaj in care am folosit produsele The One by Oriflame. De ce? Ei bine, la un moment dat o buna prietena mi-a spus "Alina, eu nu ma mai uit la tutoriale. Eu nu voi avea niciodata produsele acelea profesionale despre care vorbiti voi. As aprecia enorm daca as vedea un tutorial de machiaj cu produse accesibile, la indemana tuturor".
Asa ca astazi am ales sa va prezint un tutorial de machiaj usor de realizat, dar de efect.



Pana va prezint tutorialul trebuie sa va povestesc prin cate am trecut. Pana acum nu am realizat cata munca este in spatele unui clip de cateva minute. De fapt, nici nu am stat sa ma gandesc. Ei bine, cand esti pus in fata faptului implinit, e tragic. In primul rand, trebuie sa ai echipamentul necesar. Ai nevoie de o camera buna, lumini, iar apoi trebuie sa te gandesti la programele in care vei edita clipul. In momentul in care am inceput sa realizez machiajul, aparatul m-a parasit. Acesta a fost momentul in care m-am enervat atat de tare incat mi-am luat un DSLR. Am achizitionat un Nikon D5200, am inceput sa invat sa lucrez cu el, iar apoi cand am incercat sa filmez din nou, ghici ce? Dupa fiecare minut filmarea se oprea. Am stat, m-am gandit, iar in final am descoperit problema cu ajutorul Mirelei Dobrescu, fotograf Memories Foto Studio. Cardul de memorie avea viteza de scriere si citire mult prea mica pentru aparatul profesional. Habar nu aveam pentru ca fotografia nu e chiar punctul meu forte, asa ca am mers si mi-am cumparat un alt card din clasa 10.
Si iata-ma ca filmez pentru a treia oara (se spune ca e cu noroc). Termin, toate bune si frumoase, insa cand incerc sa editez in Premiere Pro, surpriza. Nu citeste formatul MOV. A fost o adevarata aventura. Am pierdut o noapte intreaga, insa in final am reusit sa editez clipul pe care il gasiti mai jos.


Asa cum va spuneam, am folosit produsele din gama The One.  Mai jos gasiti produsele Oriflame pe care eu nu le-am testat pana acum si de care am ramas placut surprinsa.

A fost dragoste la prima vedere cu  rujul The One Colour Unlimited Matte. Eu detin nuanta coral matte, insa este disponibil in 5 nuante. Stiti ca am o slabiciune pentru rujurile mate, iar acesta nu usuca buzele spre surprinderea mea.






Mascara The One Instant Extensions reprezinta o noutate pentru mine. Imi place periuta, iar dupa cum puteti vedea in tutorial, aceasta chiar face ceea ce promite. Ma incanta faptul ca nu incarca genele, iar acestea chiar sunt vizibil alungite. I love it!



Creionul dermatograf pentru ochi imi place la nebunie. Este pigmentat si extrem de moale.



Fondul de ten  The One EverLasting, cel mai bine vândut fond de ten, revine ÅŸi este îmbunătăţit cu o formulă ce rezistă 24 de ore*. Fond de ten rezistent la transfer*, ce asigură o stare deplină de confort la nivelul pielii ÅŸi are la bază tehnologia FreshFix, pentru un efect de durată. ConÅ£ine complexul patentat SkinRenew, pentru revitalizarea, reînnoirea ÅŸi protejarea pielii**.

Voi reveni in curand cu un review pentru acest produs. Ca idee, imi place consistenta, lasa un aspect natural. Nu incarca tenul. Totusi, trebuie sa il testez in conditii mai dificile pentru a-mi face o parere clara.





Pudra The One Illuskin  nu reprezinta o noutate pentru mine. Gasiti aici un review. 

Daca va intereseaza un produs in mod special, let me know. Promit sa va dau toate detaliile care va intereseaza. Pana atunci va invit sa urmariti tutorialul. Sper sa va placa!









5 comments

  1. BRAVO, BRAVO! Foooarte dragut machiajul realizat!!! Curaj, Alinuta!!!! <3

    ReplyDelete
  2. Felicitari, te pricepi sa aplici, sa blenduiesti, imi place rezultatul final. Ar fi iesit perfect daca nu exagerai cu creionul negru. Apreciez clipul, insa machiajul se vedea mult mai bine fara atata negru sub ochi, care te imbatraneste destul de mult :(

    ReplyDelete
  3. Frumoasa mea! Si mie imi place kitul de spracene :) Cat mai multe clipuri sa vedem, totul a fost perfect :D

    ReplyDelete
  4. Felicitari!!!! Un clip dupa care,cu siguranta o sa ma ghidez atunci cand o sa vreau sa ma machiez si nu gasesc loc liber la tine din cauza aglomerarii!!!!Concis si la obiect,chiar mi-a placut tare mult!!!!!Pupici!!!!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!