3 propuneri in tendinte pentru seara de Revelion

Mai sunt doua zile pana vom incepe un nou an. Voi v-ati gandit ce o sa purtati in noaptea dintre ani? Fie ca alegeti sa faceti Revelionul intr-un restaurant, club sau la munte, fiecare femeie doreste sa fie speciala. Astazi, eu impreuna cu KaBo Boutique venim in ajutorul vostru cu 3 propuneri vestimentare pentru 3 personalitati diferite.

1. Rochie burgundy

Daca faceti parte din categoria femeilor sexy, feminine atunci cu siguranta rochia de mai jos este o alegere potrivita. Eu as opta pentru o astfel de rochie care ofera o eleganta aparte.
Pret: 189 Ron








2. SALOPETA BURGUNDY

Daca totusi nu vreti sa optati pentru rochie, ei bine, salopeta este varianta ideala. Te vei simti confortabil, dar totodata sexi!
Pret: 99 Ron








3.ALL BLACK

Daca nu sunteti atat de indraznete incat sa purtati culori puternice, atunci negrul este cea mai buna alegere. Eu am optat pentru o fusta creion care este foarte versatila si un top cu paiete care ofera o nota eleganta look-ului. Am adaugat un strop de culoare prin rujul rosu si pantofii pe care i-am asortat cu acesta.

Pret fusta: 59 Ron
Top: 89 Ron





Care tinuta va place cel mai mult?
Va doresc petrecere frumoasa!


WITH LOVE, A!


9 comments

  1. Lovely babe 😍

    ReplyDelete
  2. Îmi place salopeta...în toate ținutele ești foarte frumoasa. ☺

    ReplyDelete
  3. Cea cu salopeta burgundy imi place tare mult insa cred ca tinuta all black te avantajeaza mai mult pentru ca este mult mai tinereasca iar tu ai ce arata.
    Pupici!

    ReplyDelete
  4. Ești superbă! Primele două propuneri îmi plac cel mai mult, îți vine bestial salopeta.
    Te pup! La mulți ani!

    ReplyDelete
  5. Superbe toate trei si tu imbracata in ele de asemenea,La multi ani!!! Sa ai un 2016 superb ca tine. Felicitari pentru noua casuta a blogului,te pup!!!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!