Review: Mască de păr intens hidratantă cu ulei de macadamia de la HERBAGEN

După cum știți, periodic îmi schimb culoarea părului, motiv pentru care acesta necesită o deosebită atenție. Deși mi-aș dori să realizez tot timpul măștile home-made, de cele mai multe ori nu am timpul necesar și nici răbdare. Întotdeauna sunt pe fugă, iar în ultimii 2 ani trebuie să recunosc că folosesc destul de rar astfel de măști, optând în schimb pentru produsele din comerț. 
De-a lungul timpului am testat zeci de tratamente, măști și uleiuri pentru păr mai scumpe sau mai ieftine. Ieri tocmai am terminat ultima mască testată de la un brand românesc, iar astăzi revin cu impresii.
Este vorba despre masca de păr intens hidratantă cu ulei de macadamia de la HERBAGEN.


Întotdeauna am acordat o șansă fără să mă gândesc de 2 ori produselor românești, pentru că eu cred cu tărie că și la noi se fabrică produse de calitate. Am folosit măști extrem de scumpe de la care aveam pretenții mari, dar care m-au dezamăgit, iar uneori produsele la care nu aveam mari așteptări, ghici ce? M-au impresionat. 
Astfel, masca despre care vă vorbesc astăzi promite hidratare și strălucire naturală, ceea ce și oferă datorită uleiului de macadamia. Produsul este recomandat părului uscat, deshidratat, așa cum este al meu. 



Cum se utilizeazăMasca se aplică după șamponare, pe părul ud, pe toată lungimea firelor, lăsând-o să acționeze cinci minute, după care se clătește.
Eu recomand totuși să o lăsați să acționeze mai mult de 5 minute, pentru a vedea rezultate încă de la prima aplicare. Eu o las să acționeze 15-20 minute, apoi clătesc.


Am firul de păr extrem de subțire, motiv pentru care se încurcă repede. Am rămas plăcut impresionată pentru că părul meu s-a descurcat extrem de ușor fără să mai fiu nevoită să aplic uleiul pe care îl folosesc de obicei. De asemenea, încă de la prima folosire am observat faptul că acest este moale, iar strălucirea naturală pe care masca o promite chiar există.


Să plătești 16 ron pentru o cantitate de 150 ml și să vezi rezultate bune,  eu zic că merită încercată.
Produsul se găsește atât pe site (click aici), cât și în supermarket-uri ( Kaufland).

Voi ați încercat produse Herbagen? 
Ce mască folosiți pentru păr?




3 comments

  1. plioti nicoletta manuelaFebruary 13, 2016 at 1:57 PM

    toate produsele Herbagen sunt pe gustul meu, sunt tare bune!

    ReplyDelete
  2. Chiar ma gandesc sa o incerc si eu! N-am mai avut de o perioada o masca de par buna. Multumim pentru review. :)

    ReplyDelete
  3. O sa ma uit si eu dupa o masca de par de la ei. Am vazut cateva produse si in Kaufland!
    Pupici

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!