Experiență GWS Organic Beauty Center&SPA: LISSFACTOR Soin de Bonheur

     Săptămâna trecută am primit o invitație la GWS Organic Beauty Center & SPA pentru a încerca un tratament pentru păr. Pentru că eu îmi vopsesc părul destul de des, acesta are nevoie de o îngrijire deosebită. De obicei, folosesc un șampon din comerț cu care eu mă înțeleg bine, aplic balsam, apoi ulei. Fac măști periodic fiindcă părul are tendința de a se usca, de a deveni tern.
Cu toate acestea, nu am putut refuza când am auzit de un tratament organic, așa că am acceptat imediat.


 GWS Organic Beauty Center & SPA este un centru înființat în 2014 ca o necesitate a medicinei modern integrative, medicină în care accentul se pune în primul rând pe acțiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cât mai incipient al dereglării / bolii / simptomatologiei. Serviciile oferite îmbină medicina alternativă, naturistă sau complementară cu medicina alopată, au în vedere evaluarea completă a stării de sănătate prin metode neinvazive, precum și protocoale de tratament personalizate cu produse și tehnologii neinvazive , de cea mai bună calitate și de ultimă generație , inovative .

Acesta este format din 2 departamente: Centrul de medicină Integrativă și Centrul Organic de înfrumusețare și SPA.


Imediat ce am ajuns acolo, am făcut cunoștiință cu cele 3 branduri care cuprind următoarele game de produse organice:  Mastey, Natulique și LISSFACTOR. Fiecare face minuni pentru anumite probleme ale părului, însă în ceea ce mă privește, specialiștii au ales să folosească LISSFACTOR. Despre Mastey și Natulique poți citi mai multe detalii aici.


LISSFACTOR este un brand francez care comercializează mai multe game de produse precum: Lissage Japonais (tratament organic de îndreptare permanentă), LUXTER (tratament organic de îndreptare cu volum), Soin De Bonheur (tratament organic de reconstrucție capilară) și MISO (gamă folosită acasă, în urma tratamentelor cu produse din celelalte game menționate anterior).


Ajunsă pe scaun, specialiștii mi-au făcut o examinare de scalp cu un aparat care părea extrem de profi. Nu pot să spun decât că eu țineam aparatul în mână și vedeam în timp real cum arată scalpul meu și firele de păr. Aceștia mi-au explicat că scalpul arată bine, iar pe firele de păr am cuticule deschise, ceea ce arată că părul are nevoie de hidratare. Cu toate acestea, mi s-a spus că părul nu este prea degradat, ci se află într-o stare decentă, ceea ce m-a bucurat enorm (nu de alta, dar toată lumea știe prin câte transformări a trecut podoaba mea capilară).
 Astfel, ei au ajuns la concluzia că trebuie folosită gama LISSFACTOR Soin de Bonheur.



Primul pas a fost spălarea părului cu șamponul Bain de Bonheur ce are ca ingredient Zincul (care ajută la sintetizarea colagenului şi keratinei), 2 proteine esenţiale care asigură un echilibru natural al părului şi scalpului, dar și celulele stem vegetale din sâmburii de struguri oferă o acţiune anti-oxidantă eficientă împotriva agresiunilor zilnice. Acest ingredient natural stimulează creşterea părului şi regenerează bulbul capilar pentru un păr mai des, revitalizat.


Apoi mi s-ă uscat părul și am lăsat 25 minute să acționeze tratamentul. Între timp, Aurelia, manager GWS, a fost extrem de drăguță și mi-a propus să vizităm împreună și departamentul de medicină integrativă, pentru a descoperi și alte servicii.
Astfel, am ajuns să îl cunosc pe Valentin care mi-a arătat cum funcționează dispozitivul Papimi (un generator de impulsuri electromagnetice). Vreau să menționez că am fost mai mult decât fericită pentru simplul fapt că am ajuns acolo. Astfel i-am putut explica problemele  mele, iar el a fost cel care m-a luminat și m-a făcut să înțeleg anumite aspecte legate de sănătatea mea. Despre asta vom vorbi altă dată. După mica discuție, Valentin m-a condus în camera alăturată, unde am testat AlphaSphere care mi-a oferit o experiență de neuitat, jur.

AlphaSphere activează și unește simțurile prin îmbinarea unei relaxări profunde cu un efect energizant. Camera oferă o experiență multi-dimensională îmbinând sunet, lumină, căldură și mișcare.


Nu pot să vă explic în cuvinte senzația. Cert este că nu m-aș mai fi ridicat de acolo pentru cel puțin câteva ore. Cei cu o viață activă, stresantă așa ca și a mea, cu siguranță ar trebui să încerce acest servicu. Este minunat! RELAXARE și DECONECTARE totală. 

Ei bine, iar acum momentul adevărului. Am ajuns la ultimul pas. Mi s-a aplicat ultimul tratament, mi s-a spălat părul din nou, iar după uscare acesta arăta exact așa:




Ai zice că m-am vopsit. De fapt, este vorba despre acest tratament minune. Părul meu este extrem de moale, strălucitor și fin. Din câte am înțeles, acesta iși face efectul timp de 2-3 luni.

Eu nu pot spune decât că recomand cu căldură tratamentul LISSFACTOR Soin de Bonheur.
Sunt produse profesionale pe care le poți achiziționa pentru saloanele de frumusețe (dacă ai unul). Clientele sigur îți vor mulțumi. Prețul fiecărui produs îl găsești aici.
Dacă vrei să îți faci un tratament la GWS Organic Beauty Center, găsești lista de servicii și prețuri aici.

Ce părere ai? Te tentează să încerci un astfel de tratament pentru părul tău?


,


2 comments

  1. Vai dar ce ma tenteaza!! Parul tau arata superb! Imi doresc de ceva timp sa fac o schimbare, aveam in gand sa imi vopsesc parul insa cred ca totusi voi apela la acest tratament :)

    www.CatalinaMotoroiu.com

    ReplyDelete
  2. Iti recomand cu toata increderea! Te pup!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!