Brandul inoveaza, Alina & Adela testeaza | MARIONNAUD

Brandul inoveaza, Alina & Adela testeaza este un nou proiect care consta intr-un set de clipuri in care noi iti recomandam produse de machiaj si ingrijire pe care le-am folosit si care ne-au cucerit. Astfel, vom strabate in lung si in lat brandurile de cosmetice care au magazine fizice si care au placerea sa colaboreze cu noi, pentru a filma la locul faptei si pentru a imparti cu tine pareri si experiente despre produsele pe care le-am testat deja.


Scopul acestor clipuri este unul strict informativ, relatarile sunt pareri personale, de aceea ne-ar placea sa avem un dialog cu tine prin comentariile pe care ni le vei lasa. Ne dorim ca prin aceste filmulete sa iti trezim interesul asupra unor produse, sa te lamurim in privinta utilizarii altora, sa te invatam cum sa le utilizezi si sa iti aratam cum le folosim noi.

Ne adresam atat make-up artistilor  cat si persoanelor pasionate de frumos, care nu vor sa faca o meserie din beauty, ci isi doresc sa arate bine.

In aceeasi ordine de idei, incepem seria clipurilor cu magazinul MARIONNAUD! Te-am facut curioasa? Vizionare placuta si asteptam cu drag feedback-ul tau!






No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!