Noutăți cosmetice: SkinCode & Foltene

Primăvara a venit cu noutăți, iar astăzi vreau să îți prezint cele mai recente produse lansate în materie de beauty & skincare. 
Skincode este un brand pe care eu îl apreciez tare mult, iar mare mi-a fost bucuria când am primit noul produs. Este vorba despre serul Advanced Skin Perfector. 







    Advanced Skin Perfector este un ser cu textură mătăsoasă care estompează liniile fine, matifiază zonele cu probleme și conferă strălucire tenului. Se absoarbe foarte repede și de aceea este o excelentă bază de machiaj, lăsând la suprafața pielii o peliculă insesizabilă care acoperă imperfecțiunile tenului și conferă un aspect compact.
    Pe lângă avantajele estetice, Skin Perfector este o bază de machiaj dermatocosmetică ce are multiple beneficii pentru sănătatea pielii. Ingredientul activ al produsului are la baza CM-Glucan, un extract natural din drojdia de bere care calmează pielea sensibilă, reduce alergiile provocate de dermatită de contact, îmbunătățind totodată fermitatea și elasticitatea pielii. Formula este îmbogățită cu Vitamina C, bogată în antioxidanți si cu efect iluminator, și acid hialuronic care menține hidratarea timp îndelungat și stimulează secreția de collagen.
    Cu Skin Perfector, tenul va arăta sănătos, neted și luminos chiar înainte de aplicarea machiajului căruia îi conferă rezistență.
    Se aplică dimineața, pe tenul în prealabil curățat și tonifiat, evitând zona sensibilă a ochilor. Dupa absorbția completă în piele, se poate aplica machiajul.




Cel de-al doilea produs primit este Tratamentul pentru gene si sprancene Foltene Pharma.





Acesta are la bază Tricalgoxyl și extract de Hammamelis Virginiana care fortifiază și regenerează genele fragile.
Tricalgoxyl-ul, un extract natural din alge brune, este ingredient extrem de eficient care acționează local pentru a stimula creșterea genelor și a sprâncenelor, prevenind deteriorarea acestora ca efect al aplicării frecvente a machiajului. Extractul de Hammamelis Virginiana redă elasticitatea genelor și aspectul sănătos.
Genele și sprâncenele vor fi mai dese, mai lungi și mai puternice, conferind un plus de expresivitate privirii. Vom observa de asemenea mai puține gene care cad în timpul procesului de demachiere.
Tratamentul Foltene are un aplicator special similar unui rimel si se utilizează atât dimineața, înainte de aplicarea machiajului, cât și seara, după demachiere.
Fiind testat oftalmologic și dermatologic, tratamentul pentru gene și sprâncene Foltene Pharma este foarte bine tolerat, putând fi utilizat și de către persoanele cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact. 



După ce îmi voi face o părere clară despre aceste produse, voi reveni cu un review.  Te tentează vreunul dintre cele două noutăți cosmetice?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!