Outfit:How To Wear Metallics

   Nu mă stresez prea tare atunci când vine vorba de ținutele pe care le voi purta la evenimente, Trei minute îmi ajung să mă gândesc ce voi alege. Pentru că sunt pe drumuri între București și Giurgiu, de cele mai multe ori îmi aranjez ținutele pentru evenimente încă din weekend, de acasă.
Ei bine, când a trebuit să merg la lansarea colecției Alexandrei Calafeteanu, îmi propusesem să port o altă ținută. Cum timpul nu a ținut cu mine deloc, a trebuit să port altceva, așa că am optat pentru outfitul de mai jos. Îmi amintesc că a plouat torențial în ziua respectivă, așa că a fost o ocazie tocmai bună să port noua mea jachetă (click aici)
    Pentru că atunci nu am avut ocazia să fac prea multe fotografii, zilele trecute am pus la cale o ședință foto cu Mirela Dobrescu, de la Memories Foto Studio.
Pe Mirela am întâlnit-o pentru prima dată anul trecut și între noi a fost chimie de la prima vedere. Pe lângă faptul că este o adevărată profesionistă atunci când vine vorba de fotografie, este genul acela de femeie pe care eu o admir și pe care ai vrea să o ai în preajma ta pentru că este cel mai sincer și direct om posibil (cum rar mai găsești în ziua de azi). 
Dacă ești din Giurgiu/București și vrei un fotograf care face treabă bună, intră aici și vezi portofoliul #memoriesfotostudio.

















OUTFIT:

Jacheta SheIn
Sandale: Deichmann
Jeans:Bershka



4 comments

  1. Vaaai, ce poze misto!!!! Esti tare frumoasa si orice ai purta, iti sta bine! :)
    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Îmi place mult geaca ta. :D Frumoase poze!

    ReplyDelete
  3. Foarte misto tinuta, imi place gecuta, e chiar frumoasa si nu e in your face. Iar pozele sunt foarte reusite :*:*:*:

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!