Sedința 1: Epilare definitivă IPL la Nomasvello

    Părul de pe corp reprezintă o problemă atunci când vorbim despre frumusețe și îngrijire, motiv pentru care toate încercăm în mod constant să scăpăm de acesta apelând la diverse metode de îndepărtare a părului.
    Epilarea definitivă cu IPL - un subiect care știu că vă interesează pe multe dintre voi, așa că astăzi vreau să povestesc cum a decurs prima mea ședință la Nomasvello.


Despre Nomasvello:
"A luat naștere în anul 2007 în Spania și în numai 8 ani au reușit să se extindă în 16 țări de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia,Mexic, Venezuela, Croația, Emiratele Arabe și România.
În România au intrat în anul 2010 și în numai 5 ani au deschis 20 centre. Îî găsiți în București, Constanța, Craiova,Galați, Bacău, Cluj, Baia Mare,Timișoara, Brasov, Iasi și Ploiesti."

CE ESTE EPILAREA DEFINITIVĂ CU IPL?   

"Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor coroporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitivă). Echipamentul IPL Nomasvello permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât să fie nedureros, eficient, rapis și cu efecte de lungă durată.

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dăuna țesuturilor adiacente. Melanina absoarbe lumina și o conduce către foliculul de păr, unde este trasnformată în căldură , distrugând celulele germinale care hrănesc părul. Eliminând aceste celule,, părul moare și cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din fire vor dispărea."

Așteptam cu nerăbdare prima ședință, așa că ajunsă la Nomasvello Unirii, o doamnă extrem de drăguță a început să îmi dea toate detaliile legate de tot ceea ce presupune acest procedeu.
Am completat un chestionar, apoi mi-am pus ochelarii de protecție, mi-am făcut o poză (of course) și am început treaba.

Eu am ales acest tratament pentru axile, pentru că eu nu foloseam ceara pentru această zonă, ci lama, motiv pentru care trebuia să îndepărtez părul la 2 zile.
Ghețușca reprezintă unul dintre personajele principale din toată treaba asta. Doamna de acolo îmi tot repeta că între mine și această ghețușcă va fi o relație de hate-love.
Da, da! Gheața/gelul se folosesc pentru a răci zona.  În ceea ce mă privește, a folosit gheață pentru că eu am tenul deschis. Ca să înțelelegeți mai bine, procedeul durează maxim 5 minute.
Este o senzație destul de ciudată și ușor dureroasă mai ales pentru prima dată când nu ai idee cum va fi. Mi s-a explicat că axila este zona cea mai dureroasă. Da, chiar mai dureroasă decât zona inghinală, Nu vă imaginați că este o durere insuportabilă, însă nu este nici relaxant. Eu sunt convinsă totuși că merită!


Au trecut 2 săptămâni și firele au început să cadă. Rezultatele chiar sunt vizibile după prima ședință. Acum aștept cu nerăbdare să merg la următoarea ședință!


Trebuie să știți câteva lucruri importante:

  • Pentru a scăpa de păr până la 90% este nevoie de 6-12 ședințe (în funcție de culoarea părului/pielii, adâncimea rădăcinii, statutul hormonal, vârsta și sexul)
  • se face o ședință / lună (primele 4-5 ședințe), iar spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședinte să fie 3-4 luni, ceea ce înseamnă că fotoepilarea durează peste 1 an.
  • nu vă expuneți la soare 3 zile înainte de tratament și 3 zile după tratament.
  • Nu vă smulgeți firele de păr, între ședințe. Pentru părul inestetic care crește între ședințe, puteți folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar.
  • o zonă costă 135 ron/ședință. Mai multe detalii despre prețuri găsești aici:În fiecare lună, Nomasvello are o ofertă tentantă, iar astăzi este ultima zi când puteți beneficia de aceasta.În total sunt 1200 de centre la nivel mondial și datorită acestui lucru Nomasvello este cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrăneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienți în rețea.Recomand serviciile  Nomasvello, Nr. 1 Mondial in Epilare Definitiva cu IPL.
#farapar #farafoliculita.

No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!