Vară, vacanță, dor și amintiri

Vara este despre vacanță, emoții, dor și amintiri. Vreau să plec. La Paris, Roma sau Veneția. Pe Transfăgărășan sau în Mamaia.  E o plajă foarte puțin populată care îmi place la nebunie.  Nu contează destinația. Uneori simt nevoia să mă detașez de tot ceea ce mă înconjoară și să mă reîncarc cu energie pozitivă.  Muncesc cu zâmbetul pe buze până la epuizare, pentru că iubesc ceea ce fac. Sunt conștientă însă că exagerez uneori. De cele mai multe ori nu spun NU provocărilor pentru că realizez că astfel evoluez ca și om. 
Deichmann mă provoacă să mă gândesc la vacanță. Am un bagaj plin de vise pe care îl port tot timpul cu mine, indiferent de anotimp. Aștept să scap de licență și să închei un alt capitol din viața mea. Apoi cu doar câteva haine, protecție solară și ochelari de soare voi profita de vară și voi pleca. Unde? Rămâi aproape de mine și vei afla.Tu ce faci vara aceasta?


1 comment

  1. Daaaa! Vacanta!!! Si eu vreau sa mergem iar pe Transfagarasan...insa la sfarsitul lunii cred ca ii da drumul! Vreau la Balea Lac! :)
    In rest...putin munte, cateva zile la mare..cam atat! :)
    Spor la licenta si succes! Te pup!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!