Outfit de toamnă ( NR.1)

Încă puțin și vine #octombrie. Timpule, încotro mergi? Gata, încă puțin și trece și anul acesta. Încerc să mă adaptez și să înțeleg că de fapt important este să prețuim fiecare clipă, chiar dacă aceasta trece al dracului de repede.

Că tot vorbesc despre timp, ei bine, a trecut ceva de când nu am mai scris un articol. Odată cu venirea toamnei mă simt foarte inspirată. Vreau să scriu mai mult, să învăț lucruri noi și să investesc în mine și în anumite bunuri care mă pot ajuta să realizez ceea ce mi-am propus. Deja am început să fac asta. Astăzi vreau să vă prezint un outfit. Un outfit de toamnă, desigur.
Am profitat și eu de reduceri și mi-am cumpărat câteva piese vestimentare. Se pare că anul acesta am o slăbiciune pentru diverse nuanțe de gri. O noutate nu este însă burgundy, care este iubirea mea indiferent de anotimp.

Aceasta este o ținută casual pe care eu aș purta-o la un eveniment sau la o ieșire în oraș. Este un outfit care mă reprezintă și nimic mai mult. Piesele sunt luate la reduceri foarte mari, ceea ce înseamnă că nu trebuie să dai mulți bani pe haine ca să poți arăta bine (vezi prețuri la final). Important este să te simți confortabil. Restul e can-can. În concluzie, sper să te inspire ținuta de astăzi.










Jacheta:Shein.com (aprox. 150 RON)
Tricou: Reserved - (20 RON)
Pantaloni: Sinsay ( 210 RON - 60 RON)
Botine: CCC (170 RON)
Fes: Sinsay (25 RON)
Ceas: Fossil

Deci, da sau ba?


3 comments

  1. Daaaaa, cu siguranta. Este super tinuta asta :D

    http://trend-with-deea.ro

    ReplyDelete
  2. Lovely babe ❤

    ReplyDelete
  3. Daaa ti se potriveste de minune! Te pup!
    Le astept si pe urmatoarele! :D

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!