Pick'N'Dazzle - ediție limitată de Crăciun

Încă puțin și vine Crăciunul! Cât de repede a trecut anul acesta! Ai pregătit cadourile pentru cei dragi? Dacă încă nu ai reușit, astăzi vin în ajutorul tău. Pick'n'Dazzle îți spune ceva? Dacă nu, te lămuresc imediat.


Pick'n'Dazzle este o companie de beauty care oferă produse FULL SIZE în această cutie surpriză. Spun asta pentru că atunci când primești această cutie habar nu ai ce este acolo. Poate te întrebi acum "Ok, bine, dar cum știu ei ce produse să îmi trimită ca să fie pe placul meu? De ce aș plăti pentru o cutie în care nu știu ce se află?"
Ei bine, tocmai acesta este farmecul. Intri, îți faci cont pe site și completezi un profil de frumusețe. Acesta constă într-un set de întrebări la care tu vei bifa răspunsul, iar pe baza acestui profil îți sunt alese produsele pe care le vei primi. 

Acest concept funcționează pe baza unor abonamente pe care le poți face pe o perioadă de 3/6/12 luni.
  • Premium Picks – 239 lei/lună 
  • Dazzling Picks – 159 lei/lună 
  • Sleek Picks – 79 lei/lună       
 Dar de ce să-mi fac un abonament? Ai putea spune.
Avantajul este că plătești o sumă mult mai mică/cutie, decât dacă ai cumpăra produsele individual. 
Ca idee, în cutia Premium Picks primești produse în valoare de 400 ron,  în Dazzling Picks în valoare de 260 ron,  iar în Sleek Picks vei primi produse în valoare de 126 ron.

De asemenea, un alt plus este faptul că poți primi produse care nu se găsesc în România. Brandurile sunt atent alese, astfel încât tu să rămâi plăcut surprinsă.




În urmă cu 2 săptămâni am luat parte la evenimentul de lansare a edițiilor limitate  Pick'n'Dazzle Christmas Box.
Astfel, dacă vrei să oferi un cadou special, însă nu știi ce să alegi, cu siguranță acum ai găsit soluția. Cutia de Crăciun presupune:

  • Preț bun (poate începe de la 49 ron)
  • ambalaj luxos
  • produse atât pentru femei, cât și pentru bărbați de la branduri renumite. 
  • Pe lângă produsele full-size se vor afla în cutie și 10 mostre pentru ingrijirea pielii. 

O altă variantă de cadou pentru persoanele dragi este un gift card în valoare de 99 ron.  Îl oferiți și persoanele respective își pot comanda chiar ele acest Christmas Box!

De asemenea, țin să menționez că în decembrie a intrat un nou brand în portofoliul Pick'N'Dazzle. Este vorba despre Mades Cosmetics.

Și pentru că tot vorbeam despre ambalaje de-a dreptul senzaționale, vreau să îți arăt produsele de la Teeez, ce se aflau în cutia pe care mi-a adus-o Moșul Pick'N'Dazzle.






 Nu-i așa că sunt superbe?
 Tu ai auzit de Pick'N'Dazzle? Dacă nu, te-am făcut curioasă?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!