Cadouri de Craciun: arome delicioase Yves Rocher 2016

Nu-mi place frigul. Deloc. Însă recunosc că decembrie este una din lunile mele preferate. Lumea parcă devine mai bună, mai caldă. Ne facem cadouri, împodobim bradul, iar agitația din oraș surprinzător...îmi place. Iubesc decorațiunile de Crăciun, mandarinele, vinul fiert. Este momentul acela din an în care toți ne întoarcem acasă. Decembrie este despre familie, prieteni, iubire și bunătate. Dacă zic că-i și despre cosmetice, se pune? Serios acum, iarna mereu apar colecții de Crăciun cu arome care mai de care mai delicioase. 

YVES ROCHER este un brand tare drag mie care tocmai a lansat 3 colecții apetisante: clementine aromate, merișoare și migdale, pere și cacao.










Am primit și eu produsele de mai jos și spun cu mâna pe inimă că îți vine să le mănânci, nicidecum să le folosești. Așa e, nu mai râde!















Cel mai tare este că prețurile produselor sunt extrem de accesibile și se găsesc atât individual, cât și seturi pe care le poți oferi cadou. Mai mult decât atât, acum au și reducere pe site. Pentru mai multe detalii click AICI


NU uita că aceste colecții sunt in ediție limitată. Mai jos ai prețurile pentru produsele individuale pe care le găsești atât în magazinele fizice, dar și pe site.



Tu ai pregătit cadourile de Crăciun pentru cei dragi?

No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!