Breathable: ultima tehnologie Orly

     Am avut o perioadă plină, iar cu timpul am stat foarte prost. Am avut mult de muncă pe partea de machiaj, proiecte etc. Chiar și așa, vreau să mă pun pe treabă la final de an și să nu rămân cu restanțe. Vreau să încep anul așa cum trebuie. Astfel, la sfârșitul lunii octombrie am luat parte la lansarea noilor oje Breathable de la ORLY




După ani de teste şi cercetări, laboratoare Orly au lansat Advanced Oxygen Technology – o inovaţie revoluţionară pentru unghii uscate, casante şi deteriorate. Breathable are o formulă all-in-one. Acesta este de fapt un tratament ce conține vitamina B5, ulei de argan și vitamina C. Nu necesită bază și nici top, reducând timpul de aplicare la jumătate, iar unghia respiră și rămâne hidratată datorită acestei tehnologii avansată de oxigenare.



Ca să îți faci o idee, s-a realizat un studiu și s-a constatat că 99% din utilizatoare au văzut diferențe evidente în sănătatea și aspectul unghiei. Ba mai mult decât atât, unghia crește mai repede si este mai puternică, mai sănătoasă. 

Colecția conține 18 oje, iar pretul uneia este de 62 ron. Aceasta se usucă în 8 minute, iar oja poate să reziste până la 2 săptămâni. Acestea sunt informațiile pe care le-am aflat la eveniment. 
Eu încă nu am testat acest produs, deoarece deocamdată am gel pe unghii. Am de gând să iau o pauză la un moment dat și cu siguranță o voi testa.


                     Te-am făcut curioasă? Dacă da, nu uita că găsești produsele aici.



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!