Functioneaza PARUSAN - tratamentul impotriva caderii parului?

     În urmă cu ceva timp, am primit pentru testare PARUSAN - tratament împotriva căderii părului format din șampon stimulator și tonic energizant.
Am fost de acord cu testarea acestui tratament, fiindcă de-a lungul timpului părul meu a trecut prin multe schimbări, iar căderea acestuia reprezintă o problemă pentru mine. Sinceră să fiu, am fost extrem de sceptică în privința acestor produse, însă mi-am zis că nu am nimic de pierdut. Zis și făcut. Mai întâi de toate, hai să îți explic detaliile legate de acest tratament.


PARUSAN®, sub formă de Șampon Stimulator și Tonic Energizant, conține nutrienți care asigură în mod țintit aprovizionarea cu substanţe nutritive la nivelul scalpului și al rădăcinii firului de păr.
Pe lângă numeroasele ingrediente de calitate superioară (biotină, L-arginină, vitamina E), conţine, în mod suplimentar, substanța activă AnaGainTM, un extract conceput special care oprește căderea părului şi accelerează semnificativ creşterea acestuia. Această concluzie a fost confirmată în urma unui studiu efectuat privind căderea părului ***sursă.
Indicaţii: Pentru păr rar și în cazul pierderii difuze a părului
  • Stimulează circulația la nivelul scalpului
  • Favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive
  • Reduce căderea părului si accelerează faza de creștere a părului


Șamponul l-am folosit ca pe orice alt șampon normal. L-am folost de 2 ori pe săptămână, iar după fiecare spălare aplicam tonicul pe scalp, masând pielea capului. După aplicarea tonicului, părul nu se mai clătește.

Inițial nu am văzut prea mari rezultate, însă sinceră să fiu nici nu prea aveam mari așteptări. Pentru că voiam să văd exact dacă funcționează, am ales să fac fotografii before/after.


Ei bine, da! Pentru mine a funcționat acest tratament! Pozele de mai sus spun totul. Prețul inițial este de 60 ron/produs, adică 120 ron pentru ambele. Pe 1001cosmetice - click aici- prețul este de 36 ron/produs. Eu zic că este o super afacere! De asemenea, sunt disponibile  în farmacii.

Eu sunt tare mulțumită și recomand cu drag acest tratament! Singurul lucru pe care vreau să îl menționez este că trebuie să ai răbdare pentru a vedea rezultate.

Tu ce părere ai? Ai încercat acest tratament? Dacă da, ce părere ai? 
Dacă nu, te tentează?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!