Get ready with us: PARTY MAKEUP TUTORIAL || PAESE

In urmă cu 3 ani, tot în luna #martie îți arătam un machiaj în care am folosit câteva produse Paese (click aici). Astăzi sunt mai "bătrână", mai înțeleaptă și cu mai multă experiență, așa că îți prezint un get ready with us, în care îți prezint două tutoriale de machiaj folosind produsele lor. Produsele Paese sunt produse profesionale de make up de înaltă calitate cu ingrediente naturale atent selecționate cum sunt uleiul de argan, de cocos, care pe lângă culori excepționale oferă și hidratare și tratament antirid. Toate produsele conțin ingrediente precum vitamina C, A, PP, B, E, uleiuri, minerale și filtre UV naturale.

In clipul de astăzi, eu și prietena mea, Oana, ne pregătim de party. Astfel, îți prezint două machiaje diferite realizate cu aceleasi produse.Produse folosite:1.BAZĂ SER CU ACID HIALURONIC - acest ser cuprinde 3 tipuri de acid hialuronic si se poate folosi ca si bază pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel lipsit de fermitate, pentru tenul uscat. 
Folosit regulat, acesta promite să diminueze chiar și ridurile adânci. Nu pot încă să îmi dau cu părerea dacă ridurile se diminuează, însă știu cu siguranță că face o treabă foarte bună ca și bază.
Momentan, mama îl folosește și am să revin cu feedback. Prețul este 142 ron.

2. FOND DE TEN MATTE AND COVER - este special conceput destinat tenului gras și mixt Oil-free, pe bază de apă cu siliconi permite pielii să respire liber, și previne formarea de puncte negre sau pete. Este unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le-am folosit vreodată. Acesta se întinde extrem de ușor și nu arată deloc ca o mască. Conține ingrediente precum acid hialuronic, vitamina A și C, D-panthenol. Prețul este 108 ron. ((am folosit nuanța 200 porcelain)

3. CORECTOR CREMĂ - este unul dintre cele mai pigmentare corectoare folosite de mine vreodată. Are o textură densă si este nevoie de foarte puțin produs pentru un rezultat foarte bun.  Acest corector conține ceară de albine (previne deshidratarea pielii), carnauba wax (rol de a hidrata și catifela tenul) și fillere (diminuează optic ridurile și uniformizează pielea). Este disponibil în 6 nuanțe, iar prețul este 106 ron. (am folosit nuanța 2)

4. PUDRĂ DE FIXARE CU BAMBUS  - Aceasta este o pudră liberă extrem de fină de culoare albă. Nu încarcă tenul absolut deloc, însă acesta rămâne mat o lungă perioadă de timp. Conține mai mult de 90% din dioxid de siliciu, care absoarbe excesul de sebum si de umiditate.  Pudra este îmbogățită cu pulbere de mătase de lux, cu proprietăți hidratante ce adaugă strălucire subtilă aspectului pielii, făcând cutele și ridurile mai puțin vizibile. Pentru 8g plătești 117 ron.

5. FARD DE OBRAZ CU ULEI DE ARGAN - Acest blush este disponibil în 15 nuanțe atât mate, cât și sidefate. Trebuie să ai grijă la aplicarea acestuia, deoarece este extrem de pigmentat. Prețul este 49 ron. (am folosit nuanța 45)

6. FARD MAT DE PLEOAPE KASHMIR TRIO - sunt unele dintre cele mai pigmentate farduri pe care le-am folosit. Tocmai, de aceea nu am folosit nicio bază pentru intensificarea acestora. De asemenea, acestea nu sunt prăfoase. Sunt disponibile în 5 nuanțe, iar prețul este de 41 ron.


7. CREION PENTRU SPRÂNCENE BROW SETTER - Acest creion are 2 capete: unul este creionul propriu zis care are o formulă pe bază de ceară, iar celălalt capăt este de fapt o perie care ajută la distribuirea uniformă a produsul. Astfel, acestea capătă un aspect natural și deloc încărcat. Este disponibil în 4 nuanțe, iar prețul este 86 ron. (am folosit nuanța GREY)

8. MASCARA PENTRU VOLUM - Acesta are o periuță groasă și conferă un volum genelor extrem de vizibil. Prețul este 106 ron.

9. RUJ LICHID SILKY MAT - De obicei, rujurile lichide mate au tendința de a usca buzele. Acesta însă nici nu se simte pe buze. Are o textură catifelată, are un finish mat și rezistă foarte bine. Este disponibil în 10 nuanțe, iar prețul este 86 ron(am folosit nuanța 700)Te invit să vezi clipul întreg. Vei vedea cum ne pregătim noi de party! 


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!