#BeautyNEWS: Lansare Caudalie Vine[ACTIV]

Săptămâna trecută a început pentru mine cu lansarea noii game anti-aging VINE[ACTIV] de la Caudalie. Astfel, ne-am adunat la un brunch restrâns la FORM, un loc absolut superb, pentru a descoperi noile produse.





Cred că nu este un secret pentru nimeni că brand-ul Caudalie este unul franțuzesc, iar povestea acestuia a pornit de la boabele de struguri. Aceștia au profitat de beneficiile pe care strugurii le oferă, motiv pentru care noi ne bucurăm astăzi de produsele lor. 


Semințele din struguri conțin polifenoli. Aceștia sunt cei mai puternici antioxidanți din natură, motiv pentru care Caudalie a format un complex care ofera un efect antioxidant pe termen lung. 
Complexul Anti-cell burn out® prezent în gama Vine [ACTIV] are dublă acțiune: reînnoiește depozitele de antioxidanți și activează apărarea naturală a celulelor, acționând împotriva îmbătrânirii premature a pielii.




Caudalie Vine [ACTIV] Ser antirid și radiant, 30 ml are efect antioxidant și conferă luminozitate tenului. Acesta conține cea mai mare concentrație de ingrediente ce alcătuiesc complexul Anti cell burn out®. Formula sa este îmbogățită cu acid hialuronic, care netezește ridurile, hidratând pielea. Conține note de frunză de mandarin, castravete și mentă. Textura oferă senzația de “a doua piele”.

Caudalie Vine [ACTIV] Cremă Hidratantă 3 in 1, 40 ml are efect anti-poluare și antirid, oferind tenului luminozitate. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente precum Anti cell burn out complex®, și polizaharide ce protejează tenul împotriva poluării.

Caudalie Vine [ACTIV] Crema energizantă cu efect de netezire pentru conturul ochilor și buzelor, 15 ml. Fără miros, cu un efect antirid și anticearcăn, formula sa este îmbogățită cu  Complexul Anti cell burn out®, castan sălbatic ce acționează împotriva cearcănelor și peptide ce conferă fermitate pielii, netezind ridurile.


Caudalie Vine [ACTIV] Ulei detoxifiant de noapte, 30 ml – regenerant, detoxifiant și cu rol de netezire a ridurilor. Conține ulei din semințe de struguri și ulei de mosc roz cu rol hidratant, ulei esențial de morcov cu efect de detoxifiere, ulei esențial de neroli care netezește ridurile de la nivelul tenului. Uleiul esențial de lavandă calmează pielea în timp ce uleiul esențial de petitgrain combate oboseala. Efect purifiant cu ajutorul uleiului esențial de lemn de santal.

Gama este disponibilă în Farmaciile Help Net. 

Eu testez deja produsele și promit să revin cu păreri! Ce spui? Te tentează să încerci noua gamă?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!