Review: ser pentru sprancene Bonilash

Dacă serul pentru gene nu a dezamăgit, ba din contră, a fost un adevărat succes, cei de la Bonilash au lansat un nou ser, însă de data aceasta pentru sprâncene.


Așa cum știm, sprâncenele reprezintă rama feței. Astfel, este important ca forma acestora să se potrivească formei feței. De multe ori ne confruntăm cu probleme de genul: sprâncene prea subțiri, ba cu multe goluri sau cu forme care nu ne avantajează. 

Probabil ai auzit de nenumărate ori că uleiul de ricin este extrem de bun pentru regenerarea sprâncenelor. De asemenea, poate ai încercat și ți-ai pierdut răbdarea pentru că rezultatele nu erau mult prea vizibile. 

Ei bine, serul de la Bonilash poate fi o alegere inspirată pentru problema sprâncenelor tale. Acesta are la bază substanța activă ce poartă numele de bimatoprost. Aceasta este responsabilă pentru creșterea și îndesirea sprâncenelor,  a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a sprâncenelor.



Compoziția sa, îmbogățită cu ingrediente precum Widelash™, proteine de mătase hidrolizate, biotină (vitamina H), întăresc fibra și rădăcina firului de păr și cresc sinteza keratinocitelor acestuia, îmbunătățind rapid aspectul și starea sprâncenelor, le accelerează creșterea, îndesindu-le și îngroșând structura firelor de păr.


Mai mult, complexul natural din 11 plante, (Angelica dahurica, Angelica gigas, Camellia sinensis, Capsicum annuum, Lithospermum erythrorhizon, Lycium chinense, Morus alba, Pinus palustris, Polygonum multiflorum, Rubus coreanus, Sophora flavescens) îmbunătățește circulația sanguină, reducând căderea părului și stimulând creșterea acestuia.



Serul se folosește doar seara, după demachiere, dinspre interiorul către exteriorul sprâncenelor, sau pe zona care necesită îndesire. Rezultatele sunt vizibile după 12 săptămâni de la utilizare.

Pentru o cantitate de 3 mL, prețul este 120 RON. 

Deși este o sumă destul de mare pentru o cantitate atât de mică, crede-mă că merită. Eu am 8 săptămâni de când testez produsul și se vede o diferență destul de mare. Deși am forma sprâncenelor destul de groasă, am multe goluri. V-aș fi atașat poze before/after, însă am ochii cât cepele din cauza unor probleme de sănătate, așa că după ce vor trece și cele 4 săptămâni voi reveni cu rezultatul final/update la această postare.

Voi, cele care ați cumpărat produsul pentru gene la recomandarea mea, știți foarte bine că nu ați regretat!

Serul se găsește în farmacii sau online, aici



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!