Nomasvello inaugurează în România 3 noi saloane premium

Despre Nomasvello am mai discutat pe blog. (No+Vello), Liderul Mondial în Epilare Definitivă și Rejuvenare cu IPL continuă procesul de extindere națională!
În luna mai 2017, rețeaua inaugurează în Romania 3 noi saloane premium, ajungând să numere 32 centre de înfrumusețare, deschise in cei 7 ani de existență. Din totalul de 32 centre estetice, 15 sunt active în capitală și 17 in orașele mari și medii din țară.





Votată în Martie 2016 de către Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri în sistem de franciză din Europa, franciza No+Vello este Nr 1 pe segmentul de îngrijire personala din Top 100 Francize Mondiale, fiind prezentă în acest clasament 4 ani la rând.



În 2016, Nomasvello Romania a inaugurat 10 noi centre in orasele Oradea, Pitesti, Arad, Braila și Bucuresti. Totodată, anul 2016 a însemnat pătrunderea brandului în cele mai importante spații comerciale din capitală: Promenada, MegaMall, Parklake, Bucuresti Mall Vitan si Veranda.

În 2017, brandul spaniol a deschis al doilea centru din Craiova, Nomasvello Craiova Calea Bucuresti si pe 6 mai a inaugurat cel de-al doilea salon din Iasi, în incinta Newton Residence. 

Noile saloane vor oferi clientilor servicii premium de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, Terapii Faciale cu tehnologia Proskin si Tratamente Intensive pentru ten. 

Prin epilarea definitivă cu IPL se elimină părul de prisos și se tratează foliculita, în timp ce rejuvenarea cu IPL atenuează ridurile, petele și urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curățare facială în profunzime acționează pe baza ultrasunetelor și a energiei galvanice, eliminând celulele moarte, excesul de sebum și punctele negre, pentru un ten frumos și sănătos.
Mai mult, salonul Nomasvello Iasi Newton pune la dispoziția ieșenilor și terapiile de înfrumusețare cu LED+Estethic, care are la bază tehnologia Photocare. Tratamentele cu LED au un triplu rol la nivelul pielii, stimulând circulația sângelui, drenajul limfelor și activarea sistemului nervos central, pentru eliminarea toxinelor și pentru o digestie optimă. Astfel, terapiile corporale cu LED au un efect anticelulitic și de fermitate. Se efectuează si tratamente faciale cu LED, pentru hidratare intensiva. Mai mult, procedura de albire dentara BIO este singura de pe piata care actioneaza in mod non-invaziv, pe baza unui gel din substante naturale.
Succesul conceptului No+Vello se bazeaza pe prețul fix și unisex de doar 30 euro pe sedință, indiferent de zona tratată și pe eficiența ridicată a tratamentelor, care transformă clienții în adevarați promotori ai serviciilor.
   


Saloanele de înfrumusețare Nomasvello aplică în permanență o campanie de loializare a clienților, oferindu-le acestora sedințe gratuite de epilare definitivă pentru fiecare 3 prieteni cărora le recomandă serviciile No+Vello. Totodată, clienții primesc și puncte pe cardul de fidelitate, acumulate la fiecare plată, cu care își pot efectua gratuit anumite tratamente.  Mai mult, persoanele care au efectuat un tratament cu IPL beneficiază de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin și LED.
Pe lângă toate aceste avantaje competitive, serviciile Nomasvello se remarcă prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generație, prin specialiștii acreditați și prin protocolul de lucru internațional, care asigură eficiența tratamentelor. Un alt atu al brandului No+Vello este că oferă tratamente de epilare definitivă și pe piele bronzată, efectuate în condiții de maximă siguranță și eficiență, prin tehnologia Sun&SAFE.



Toate saloanele Nomasvello comercializează și produse profesionale No+Vello pe bază de acizi naturali proprii pielii, potrivite tuturor tipurilor de ten.
Centrele oferă GRATUIT tuturor celor interesați  testarea epilării definitive, alături de o diagnoză facială cu lampa cu ultraviolete.
Până la finalul anului 2017 rețeaua Nomasvello România intenționează să numere 40 centre active, căutând în prezent francizați pentru deschiderea de noi saloane în orașe precum Baia-Mare, Sibiu, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Constanța, Timișoara, Galați, Suceava și Piatra-Neamț. Brandul va continua să se extindă cu noi saloane și în capitală, pentru a fi disponibil în toate centrele comerciale populare din București.


Prin sloganul “Frumusețea se îngrijește” și prin endorsarea tratamentelor sale de către vedete, bloggeri și alte persoane publice din România, Nomasvello subliniază importanța îngrijirii personale ca rutină zilnică, pentru păstrarea frumuseții naturale.



Tu ai încercat serviciile No+Vello?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!