ESCADA Sorbetto Rosso | EDITIE LIMITATA

Articolul acesta îl scriu cu gândul la mare, la vară. M-am săturat de frig, de zăpadă, de vreme urâtă. Și ca să revin la subiect, cu gândul la vreme frumoasă m-a trimis, de fapt, noul parfum Sorbetto Rosso lansat de Escada.



Până acum nu am avut contact cu acest brand, așa că m-am documentat și am aflat lucruri interesante pe care vreau să vi le spun și vouă. În spatele acestui brand stă o doamnă ce poartă numele de Margaretha Ley. Escada este numele unui cal de curse pe care ea și soțul ei au pariat și au câștigat. Astfel, primul parfum Escada a luat naștere în anul 1993, fix când m-am născut eu. Foarte tare, nu? 




Știți că eu am o perioadă în care nu suport mirosurile, in general. Am renunțat de câteva luni la parfum și aștept cu nerăbdare momentul în care scap de rinita pe care o am. La treaba cu alergia deja lucrez. Parfumul acesta l-am primit la #springbeautyevent, eveniment la care am participat de curând și despre care v-am povestit aici. Am făcut și un vlog cu evenimentul în sine, dar și cu produsele primite. 
Deși încă nu folosesc parfum, nu m-a răbdat inima să nu îmi bag nasul la propriu. Inițial, când am văzut că este încă un produs pe care nu prea am cum să îl folosesc momentan, mă gândeam să fac un giveaway cu el. Asta până când l-am mirosit. Nu-s eu mare expertă în parfumuri. Mie îmi place sau nu. E simplă treaba. Când am luat contact cu produsul ăsta, tot ce am spus este < Ăsta nu pleacă de la mine. Rămâne în colecția mea. Punct! > 




Ca să descriu mai concret, Sorbetto Rosso accentuează aroma pepenelui roșu. Este un parfum floral fructat care are para  ca notă de vârf. Nota de mijloc este reprezentată de pepenele roșu. Trebuie să subliniez faptul că acest parfum este disponibil în EDIȚIE LIMITATĂ în următoarele variante: 30 ml, 50 ml sau 100 ml.




Cam atât am avut de spus. Mie îmi place. Mult! 



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!