Review: Crema ULTRA–HIDRATANTA AQUA RÉOTIER L'OCCITANE en Provence

Până acum nu prea am intrat în contact cu produsele L'OCCITANE en Provence, deși am auzit multe lucruri bune despre acestea. Singurul produs pe care l-am folosit de la acest brand este crema de mâini care mi s-a părut fabuloasă. 
La Spring Beauty Event, am primit un pachețel de la L'OCCITANE. Acolo se aflau cele două produse în miniatură: noua cremă Aqua Réotier și parfumul TERRE DE LUMIERE care miroase demențial.



Despre parfum nu vă pot spune prea multe, fiindcă așa cum v-am mai povestit, deocamdată nu suport mirosurile puternice absolut deloc. În schimb, am testat crema fiindcă știam că se va lansa la începutul lunii aprilie și chiar eram curioasă să văd despre ce este vorba. Să fiu sinceră,  m-a atras tare mult recipientul care mi-a oferit sentimentul de răcoare, o senzație fresh. Cert este că și conținutul este la fel de fresh, dar hai totuși să o luăm cu începutul. 

De obicei, tenul meu este mixt, însă în ultimele 6 luni a început să devină normal spre uscat/deshidratat. Zona T a început să se cojească, motiv pentru care am încetat să folosesc fond de ten o perioadă. Credeți-mă pe cuvânt că am făcut exfolieri, am folosit uleiuri pentru hidratare și toate cele. 


Crema asta promite următoarele lucruri menționate mai jos, motiv pentru care am decis să o testez și să vă povestesc dacă face ce spune sau nu:

* Imbogatita cu apa Réotier bogata in minerale si acid hialuronic, aceasta crema cu textura usoara actioneaza ca un magnet ce reincarca pielea insetata cu cantitatea necesara de apa pentru a mentine nivelul optim de hidratare al pielii, lasand-o stralucitoare, hidratata si catifelata pe durata intregii zile. Invaluita cu pelicula matasoasa a cremei, pielea este revigorata, radianta si cu o textura mai definita. Nivelul de hidratare natural al pielii este imbunatatit si are un aspect revitalizat. Crema Ultra-Hidratanta cu apa bogata in minerale Aqua Réotier esete creata pentru toate tipurile de ten carora le este necesar un aport de hidratare si catifelare.*


Fetelor, vă jur! După ce am început să folosesc produsul ăsta, am reușit să îmi pun din nou fond de ten pe față și să arate bine. Tenul a început vizibil să se îmbunătățească, motiv pentru care chiar cred că își merită banii. În mod normal, aș spune că o cremă de 50 ml care costă 130 ron, chiar trebuie să facă treabă excelentă. Eu am descoperit cu această ocazie, un produs care a intrat în rutina mea de îngrijire și pe care îl voi recumpăra. 
Acest produs conține 3 ingrediente: Apă de izvor din Alpii Francezi, acid hialuronic și glicerină. Fără parfumuri, fără mirosuri care să ne afecteze pielea.  De asemenea, dacă aveți tenul mixt/gras să știți că au lansat un gel special pentru acest tip de piele pe care îl găsiți aici


Pe scurt, este un produs pe care eu îl recomand cu drag, iar voi știți că eu întotdeauna spun lucrurilor pe nume :)! Voi ați folosit vreun produs de la  L'OCCITANE?










No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!