Cum sa amelioram durerile de spate/reumatice/musculare

Astăzi nu vorbim despre cosmetice. Astăzi vă prezint două produse care nu ar trebui să lipsească din casa omului. Cel puțin, măcar unul dintre ele. Este vorba despre PUTEREA URSULUI. Sunt mai mult ca sigură că dacă nu ați folosit, cu siguranță ați auzit despre acest produs.




Gel antireumatic Puterea Ursului® cu plante BIO Kräuter® este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor, crescand mobilitatea lor. Ajuta la diminuarea artritei, fiind un excelent remediu pentru tulburarile circulatiei periferice.*

Este un produs excepțional pentru dureri. Eu sunt o tinerică mai bătrână (cum imi place mie să glumesc) cu dureri de ceafă persisente și o circulație periferică foarte proastă. Dacă mai pun la socoteală și faptul că în week-end stau în jur de 15-16 ore în picioare, atunci se înțelege și mai bine situația. De asemenea, mama are spondiloză, iar coloana tatălui este varză. Un astfel de produs este o binecuvântare. Imediat după ce este aplicat pe zona dureroasă, oferă o senzație de căldură. Senzația aceasta durează în jur de 10 minute. Ulterior, te simți mult mai bine. Mai jos. găsiți explicația logică și ingredientele conținute care ajută în asemenea probleme.

Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei. Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului. Eucaliptuleste un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vremea rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice.


Este un produs excepțional pentru sportivi (sau pentru persoanele ca mine care încearcă să facă mișcare). Astfel,  Power ROLL by Puterea Ursului® de la Life Care. Special conceput pentru persoanele sportive, acest Power Roll se absoarbe rapid în piele, are o formulă concentrată, cu efect puternic de încălzire ce amelioreaza durerile musculare, contuziile și luxațiile ce pot apărea în urma efortului fizic, absorbindu-se foarte repede. Proprietățile sale antiinflamatorii, eliberează tensiunea musculară în urma sportului, iar datorită efectului de încălzire conferă o stare de relaxare și liniștire a zonelor afectate.




Prețul gelului de 250 ml pe care îl dețin eu este 34 ron. Power ROLL-ul costă 27 ron. Ambele produse le găsiți AICI.

Voi ați folosit aceste produse?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!