Colecția Lyria Toamnă-Iarnă 18/19

Săptămâna trecută am primit invitație la un eveniment de lansare a unei noi colecții de încălțăminte. Sinceră să fiu, nu știam foarte multe lucruri despre LYRIA, iar curioasă din fire să descopăr lucruri noi, am decis să merg să văd despre ce este vorba. Și ca să înțelegeți mai bine ce m-a făcut și mai curioasă, a fost  hashtagul #PovesteaTaPictată pe genți și pantofi de piele. Când am ajuns la locație, adică la MISO Architects - un loc absolut superb și călduros, am descoperit o adevărată nebunie acolo. Am murit și am înviat. Dacă mă urmăriți pe instagram, deja știți despre ce vorbesc. 



Ca să începem cu începutul, hai să vă povestesc care este treaba cu acest brand. Lyria este un brand fondat de Armina Popeanu, un designer extrem de talentat, dar și un om frumos cu un păr fix pe placul meu, adică colorat. Când ne-am văzut, amândouă eram atât de fascinate încât discuția a început așa "Vai, cât îmi place părul tău. Ba nu, culoarea părului tău este wow!"

Trecând peste aceste detalii, Lyria este singurul brand premium de accesorii din piele naturală pictate manual. Acesta a luat naștere în urmă cu 4 ani, iar de atunci au fost create peste 2.500 de produse, majoritatea fiind accesorii pictate. Anul acesta, brandul s-a extins cu linia de încălțăminte, în vară fiind lansată prima colecție de pantofi și sandale, iar sezonul rece a adus prima colecție de accesorii dedicate acestei perioade.


Colecția Lyria Toamnă-Iarnă 18/19 a fost concepută pentru femeia urbană, activă, care are nevoie de confortul pantofilor pentru întreaga zi, dar care să atragă privirile, astfel încât să poată deveni piesa în jurul căreia să-și creeze ținutele. Armina Popeanu a dorit ca această colecție, la fel ca și cele de genți care au consacrat brandul, să urmeze filozofia less is more și în același timp liniile geometrice tipice Lyria.

















Acum înțelegeți de ce am murit și am înviat?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!