”Ajutați-mă să îmi ajut tatăl!”

'Sunt singurul copil și singurul ajutor al părinților mei. Sunt limitată fizic căci altfel aș munci non stop, însă chiar și așa, nu aș putea strânge atâția bani. Vreau tot ce e mai bun pentru ei, așa cum și ei s-au chinuit și și-au sacrificat sănătatea ca să îmi ofere tot ce e mai bun. Sunt fata lui tata și el este eroul meu. Cam tot ce mă defineste ca om, îi datorez lui. Îmi vreau părinții sănătoși și lângă mine. Pentru asta, am nevoie de tot ajutorul posibil căci vă rog sa ma credeți ca e tare greu. Dar nu renunț!' Acesta este strigătul disperat al Irinei. Și am putea fi oricare dintre noi în locul ei. 

Când suntem mici, părinții sunt eroii noștri și sunt nemuritori. Creștem, realizăm că anii trec și ne gândim pentru o fracțiune de secundă că la un moment dat îi vom pierde. Dar ștergem rapid gândul acesta din cap și undeva în sufletul nostru ne dorim ca asta să nu se întâmple niciodată. Știm că se va întâmpla, dar nu te aștepți că există posbilitatea să fie prea curând. Apoi se întâmplă să vină boala. Aia care, din păcate, în România poate fi o condamnare la moarte.

Zilele trecute am descoperit disperarea Irinei AICI, dar și determinarea cu care ea luptă pentru viața tatălui ei. Acesta suferă de cancer. Nici măcar nu am reușit să mă pun în locul ei pentru o secundă. E cumplit să știi că persoana dragă poate fi salvată doar dacă ai zeci/sute de mii de euro, să știi că sănătatea costă atât de mult. Irina este o luptătoare, a făcut tot ce i-a stat în putință, dar din păcate este mult prea mult. Și e al naibii de frustrant când știi că tu cotizezi o viață la casa de sănătate, dar degeaba, pentru că la tine în țară nu poți găsi soluția. Nici măcar diagnosticul corect. Așa a ajuns în Turcia, unde costurile sunt extrem de mari. Totuși, dacă ne unim forțele și donăm fiecare din puținul nostru, am putea salva un om, un tată, un soț, un suflet de doar 56 ani.



In Romania, “oamenii nu reactioneaza la cazuri cu adulti”, asa mi s-a spus de la mai multe asociatii cand am cerut ajutorul pentru tata., inclusiv astazi. Daca indraznesti sa imbatranesti si sa ai probleme de sanatate, te descurci. Daca problemele sunt oncologice, statul nu prea reactioneaza (pe principiul “oricum moare”), asociatiile caritabile nu reactioneaza, scapa cine poate si cum poate.

O saptamana grea, o infectie ce a aparut si si-a facut de cap in conditiile in care a refuzat sa manance si organismul era slabit, insa acum e sub control. CRP a scazut de la 378 la 57, iar PCT-ul a ajuns la 0,07, hemoleucograma este aproape, in totalitate, in valori normale, inclusiv trombocitele, deci corpul lupta. Acum e stabilizat si are unda verde de transport de la domnul doctor caci am cazut de acord ca din cauza faptului ca deja nu mai pot sustine financiar, dar si a depresiei si a faptului ca ii e dor de mine si ii e greu departe de casa, pentru a putea avea rezultate mai bune, i-ar fi mai bine acasa. Nu il externeaza pana nu achit, iar fiecare zi in plus de internare, inseamna bani in plus. In momentul de fata, am reusit sa strang 9000 euro (cu cei 4000 de pe facebook). Nici nu stiu ce sa mai fac, incotro s-o apuc, de unde sa mai scot bani, de unde sa ma mai imprumut.



Ea este Irina Mircea, o adevărată luptătoare și un exemplu pentru noi toți. Haideți să îi redăm speranța și să îi ștergem lacrimile. Acestea ar putea fi lacrimile noastre!

HAIDEȚI SĂ NE UNIM FORȚELE ȘI SĂ FIM ALĂTURI DE IRINA! 
POSTARE CAMPANIE FACEBOOK CLICK AICI

Puteți să îi dăruiți speranța și viața tatălui meu, astfel:
- cont LEI: RO54INGB0000999907541107 deschis la ING BANK, titular: Mircea Irina Elena
- cont EURO: RO37INGB0000999907541122 deschis la ING BANK, titular: Mircea Irina Elena
- Paypal: irinamircea.ro@gmail.com



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!