Cadouri de Craciun pentru EA

Mie nu îmi vine să cred că am ajuns deja aproape de finalul anului, însă trebuie să recunosc că este una dintre perioadele mele preferate. Pentru mine, sărbătorile de iarnă înseamnă acasă, familie, reuniune, bucurie, zâmbete sincere, căldură sufletească, reîncărcarea bateriilor cu energie pozitivă pentru un nou an, un nou început.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu profit de orice ocazie pentru a-i face fericiți pe cei dragi, așa că în fiecare an vine Moșul cu ceva pentru fiecare om special din viața mea. Știu că mulți dintre voi nu aveți timpul necesar pentru a umbla prin magazine, nu aveți uneori inspirație pentru cadouri de Crăciun, așa că astăzi vin în ajutorul vostru cu niște idei de cadouri practice  de la Notino de Black Friday. Aveti 20% reducere la brandurile populare selectate folosind codul black20!


  1. Idei de cadouri pentru femei 

Credeți-mă că orice femeie se bucură atunci când primește un parfum nou sau cosmetice. Am selectat pentru voi câteva produse care cred eu că ar ajuta atât bărbații (cu plăcere, dragilor!), dar și femeile care doresc să cumpere un cadou pentru mamă, prietenă sau șefă.


La vie est belle de la Lancome este genul de parfum floral care cucerește orice femeie. Dacă vrei să impresionezi, acest set format din apă de parfum 30 ml + gel de duș 50 ml + lapte de corp 50 ml este un cadou potrivit! PRET 





Când vine vorba despre La nuit tresor de la Lancome, trebuie să recunosc că am o mare slăbiciune pentru acest parfum. Nu de alta, daaar este parfumul meu preferat! Face parte din categoria parfumurilor orientale. Miroase divin! Cred cu tărie că femeile nu ar avea cum să nu aprecieze un astfel de cadou!
* apă de parfum 30 ml + lapte de corp 50 ml - PREȚ 229 RON


Kitul acesta de la Revolution ar bucura orice femeie care poartă un minim de machiaj. Trusa de iluminatoare nu trebuie să lipsească din kitul de machiaj, pentru că ne poate arăta să arătăm fresh & glowy. PRET 122 RON


Un alt cadou ideal pentru orice femeie este acest set de la Maybelline format din mascara (pe care am folosit-o ani la rând - raport calitate/preț e uimitor) și eyeliner. PREȚ 54 RON *****Folosiți codul black20 în coșul de cumpărături pentru a beneficia de 20% reducere la Maybelline. La achiziționarea produselor Maybelline de minim 110 RON vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.


Eu nu am încercat parfumul acesta, nu știu ce să spun despre cum miroase sau cât persistă, dar modul în care arată cutia asta mă face să îmi doresc să o cumpăr. Chiar mi se pare un cadou de efect! PREȚ: 205 RON


Dacă bugetul pentru cadou nu este prea mare, poți cumpăra acest set extrem de util. Costă doar 30 RON și crede-mă pe cuvânt că va fi folosit cu drag. 



Un alt cadou pe care orice femeie îl va accepta și folosi cu mare drag este acest kit de la Bioderma. 
PRET. 148 RON


Embryolisse este un brand tare drag mie atunci când vine vorba despre produse de îngrijire. Crema aceasta se poate folosi atât pentru hidratarea fetei, ci și ca bază de machiaj. Este absolut minunată și orice femeie ar fi fericită să se bucure de beneficiile acestei. PRET: 133 RON



Ce am postat eu aici sunt doar câteva din produsele pe care vi le recomand eu. Voi găsiți o mulțime de produse pe Notino, unde puteți profita încă de reduceri.


Spor la shopping, zic!


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!