Sabon a lansat noua colectie de Craciun in editie limitata

Dacă mă urmăriți constant pe instagram (dacă nu, follow me - alina.barbu), știți că săptămâna trecută am luat parte la lansarea noii colecții de Crăciun de la Sabon, într-un cadru absolut minunat. La Palatul Noblesse, un loc în care nu ai cum să nu te simți special, Sabon a reușit să introducă presa, vedete, bloggeri, influenceri în atmosfera crăciunistică cu ajutorul aromelor speciale ale produselor lansate în colecție limitată.
MC-ul evenimentului, Anca Serea,i-a invitat pe participanți să descopere comorile pe care Sabon le-a pregătit cu ocazia noii colecții.

”Ne-am dorit ca întreaga colecție de Crăciun să se focuseze pe ideea de magie, de frumusește interioară pe care dorim să o evidențiem. Fiecare dintre noi are un spark, o lumină, ca o comoară pe care deseori o ascundem, tocmai de aceea, ne dorim ca prin ceea ce facem zi de zi, să ajutăm frumusețea să vorbească și să atingă orice inimă. Pentru această colecție, Shiny Spice a fost hero product-ul conceput pentru a o înnobila,dezvăluind misterul și feminitatea. Este o colecție care, în primul rând, ne reprezintă și la care ținem foarte mult.” a spus Adina Lupașcu, Network Manager Sabon.În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON a lansat produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată. Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, SăpunSolid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, sunt disponibile pe www.sabon.ro, dar și în magazine unde atmosfera de ”InnerLight” este gata să te cucerească de la prima aromă.


Voi folosiți produse Sabon?


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!