5 produse preferate de la NYX Professional Makeup

Au trecut aproape 9 ani de când lucrez ca make-up artist, dar și de când am dat drumul acestui blog de beauty. În tot acest timp, pasiunea pentru machiaj m-a determinat să fiu însetată de tot ce înseamnă noutăți de beauty, produse de machiaj atât high-end, cât și drugstore. Iubesc să testez formule noi și să povestesc mai departe vouă, celor care vă doriți să aflați mai multe lucruri despre anumite produse. Astăzi, în timp ce mă uitam pe Notino, am văzut sute de produse cu 20% reducere la anumite branduri dacă se folosește codul BRAND20RO și cu livrare gratuită. Pe lista interminabilă pe care am văzut multe produse de machiaj de la Nyx, produse pe care eu le-am folosit, alte produse pe care le folosesc în prezent, așa că m-am gândit să vă prezint produsele mele preferate de la acest brand. 



Este un produs care te ajută să creezi sprânceana perfectă. Este un gel pigmentat, rezistent la apă cu ajutorul căruia poți trasa fire pentru un efect natural. Este disponibil în 5 nuanțe, iar pe Notino îl găsiți la prețul de doar 33 ron ( cu reducerea de 20% îl puteți achiziționa la 26,4 ron.) Produsul trebuie aplicat cu o pensulă unghiulară, pentru a obține un rezultat bun.
P.s. După fiecare folosire, închideți foarte bine căpăcelul, pentru a nu se usca produsul. 




Rămânem tot la capitolul sprâncene, așa că următoarea recomandare este gelul transparent. Cu ajutorul acestuia poți fixa firele rebele. Pentru mine reprezintă un produs indispensabil din kitul meu de make-up artist. Îl pot folosi la ședințe foto, atunci când îmi doresc să fixez firele de păr în sus, pentru un look rebel. Prețul este 34 ron, iar cu reducere îl puteți achiziționa la 27 ron.)


3. NYX Professional Makeup Mineral Finishing Powder





Am folosit multă vreme pudra aceasta minerală. Mi-a plăcut mult pentru că matifiază și ține sebumul sub control destul de bine, fără să încarce tenul, să dea aspectul acela cakey ( asta dacă o aplicăm puțin câte puțin, prin tapotare). Raportul calitate/preț este unul bun.  Prețul pe Notino este 47 ron, însă cu reducerea de 20% o puteți lua la un preț absolut bun. Eu zic că este un produs care merită încercat. 


4.   NYX Professional Makeup Wonder Pencil

Creionul corector într-o nuanță de nude superb este un must pentru oricine. De ce spun asta? Ei bine, îl puteți folosi pe linia apei pentru a da un efect de mărire a ochilor. De asemenea, atunci când folosiți un ruj într-o nuanță puternică, îl puteți aplica la colțurile gurii și apoi îl estompați în piele, pentru a da senzația de buze perfect conturate. Îl puteti pune si pe pleaopă ca bază de machiaj, apoi întins foarte bine cu degetul și fixat cu pudră sau fard. Este multifuncțional, iar prețul este de doar 26 ron. Cu reducere, îl achiziționați la doar 20 ron. 


5. NYX Professional Makeup Glitter Goals




Multe dintre voi mă întrebați ce ați putea folosi pentru ca glitterul să stea, să nu curgă pe față. Ei bine, răspunsul este aici. Acest produs este o bază pentru sclipici/pigmenți. Astfel, produsul aplicat peste acest primer rămâne intact până la demachiere, dacă îl folosiți corespunzător. Nu puneți mult produs, căci riscați ca glitter-ul să se strângă. Aplicați puțin produs pe mână, apoi aplicați cu o pensulă plată din păr artificial pe pleoapă într-un strat foarte subțire. Ulterior, aplicați glitter. 
Prețul este 43 ron. Îl puteți lua săptămâna aceasta cu doar 34,4 ron.



Acestea sunt produsele de la Nyx pe care eu le-am folosit și de care am fost extrem de încântată. Găsiți însă o multitudine de reduceri pe Notino la multe branduri, așa că eu zic să aruncați o privire. Nu uitați că transportul este gratuit!




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!