Review: Gel de dus DOVE cashmere smooth

Mi-am dat seama că a trecut ceva vreme de când nu am mai făcut un review pe blog. Îmi amintesc cu drag de anii trecuți când postam mereu recenzii pentru diferite produse de make-up sau pentru igienă personală. Așa că astăzi vreau să vorbim despre un produs folosit pentru igienă corporală. Mai exact, vreau să vă povestesc experiența mea cu gelul de duș DOVE Cashmere smooth pe care îl folosesc în prezent.



Folosesc de câțiva ani gelul de duș de la Dove, pentru că îmi place tare mult textura acestuia. Are o consistență destul de groasă, extrem de cremoasă, motiv pentru care trebuie folosit în cantitate mică. Îmi place faptul că după folosire pielea se simte foarte hidratantă. Pare mai degrabă o cremă de corp pentru duș. De multe ori am simtit pielea ceva mai uscată de la alte geluri de duș. Mi se pare genul de produs ideal pentru familie. Raportul cantitate/preț este foarte bun. Pentru 500 ml am plătit 21 ron. Ce să-mi doresc mai mult de atât?



Dacă sunteți genul de persoane care nu aveți timp sau pur și simplu nu folosiți creme pentru corp, atunci produsul acesta vi s-ar potrivi foarte bine. Un alt lucru foarte bun este că găsiți produsul acesta în toate supermarket-urile. E la îndemâna fiecăruia dintre voi. :) Din punctul meu de vedere, este un produs care merită încercat. Ieftin și bun pentru un gel de duș. Tocmai de asta l-am tot recumpărat. 

Ce aș vrea să mai testez în continuare? Gelul de duș de la Nature Box. Folosesc de mai bine de un an șamponul și balsamul pentru păr de la acest brand și sunt curioasă să văd cum este și gelul de duș. Dacă sunteți interesați, revin cu un review și pentru acel produs după ce îl voi folosi. Cam atât pentru astăzi.


Voi ați folosit gelul de duș de la DOVE? Dacă da, ce folosiți?




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!