#AB recomandă - Iulie 2020

De luna aceasta vreau să încep o nouă rubrică pe blog și pe instagram care se va regăsi sub hashtagul #ABrecomandă. Testez o mulțime de produse de ani de zile. Unele mai bune, altele mai puțin bune. Astfel, vreau ca lunar să fac un articol în care vă arăt ce produse am testat în ultima perioadă și pe care le-aș recumpăra.


Încep prin a împărtăși bucuria mea legată de crema pentru față de la Neutrogena. Dacă ai pielea sensibilă și deshidratată, acesta este produsul perfect. Are o formulă extrem de curată. Nu conține parfum, alcool sau alte ingrediente care să irite pielea. Are acid hialuronic și are o textură tip gel ce o face potrivită tuturor tipurilor de ten. Atenție însă că există și variantă care seamănă cu aceasta (are scris pe cutie sub gel-cream și acid hialuronic) și care are parfum. Ce să vă spun? Dragoste la prima atingere. Se absoarbe rapid și lasă o senzație fină la nivelul feței. 




Un produs care mie nu îmi lipsește este apa termala Avène. O am atât în varianta full size, cât și varianta mică pentru a o avea în geantă. Aceasta are rolul de a calma roșeața pielii și iritațiile. Se poate folosi pentru împrospătarea feței înainte de a aplica machiajul, pe parcursul zilei când machiajul este pe față (nu îl afectează, ba din contră), și chiar după demachiere pentru a calma tenul. Este un must mai ales dacă aveți pielea sensibilă. Mie îmi place să folosesc apa termală mai ales vara, cand simt că mă topesc (știți doar că petrec destul de mult timp pe drumuri, în mașină etc.). Ajută chiar și atunci când aveți arsuri solare, dar și pentru copii atunci când se irită din cauza scutecelor. E un produs care nu ar trebui să lipsească din casa oricărui om. 



Dacă sunteți în căutarea unui fond de ten pentru tenul gras sau mixt pe care să îl purtați de zi cu zi, recomand cu drag acest produs. Fondul de ten Lancome Teint Idole este un fond de ten matifiant waterproof cu acoperire mare și cu un finisaj mat satinat.  Deși acoperirea este mare, are o textură lichidă lejeră, care nu încarcă, nu dă aspect de mască ceea ce este absolut minunat! Un plus îl are și pentru SPF 15, dar sfatul meu este să nu vă puneți baza in spf-ul fondului de ten și să folosiți înainte o cremă cu spf 50. Îl găsiți acum la prețul de 169 ron.



Dacă sunteți în căutarea unui produs pentru conturarea feței, dar și a unui blush cu o textură fină și satinată, vă recomand brandul THE BALM. Folosesc pudra pentru contur de peste 5 ani și încă nu am găsit o alta mai bună. Trebuie folosită cu grijă, ca să nu păteze tenul (asta se întâmplă atunci când se aplică cantitate mare, pentru că este extrem de pigmentată) dar atunci când e folosită corespunzător, se obțin niște rezultate profesionale. Un alt produs wow, este iluminatorul Mary Lou Manizer. De asemenea, l-am folosit ani la rând. Momentan nu îl mai am în colecția mea, pentru că am vrut să testez și alte produse, daaaaar întotdeauna va ramane pe lista preferatelor.




Un alt produs pe care îl am de ani de zile în kitul meu este gelul de la Nyx pentru sprâncene. Chiar dacă de câțiva ani folosesc și geluri la cutie, mi se pare că varianta la tub rezistă mult mai bine în timp. Nu se uscucă la fel de repede ca gelurile care vin în borcănaș. De curând am încercat și tușul negru pentru ochi care este foarte bun, spre surprinderea mea. Nu mă așteptam să reziste atât de bine pe parcursul unei zile, mai ales că eu am pleoapele lăsate, iar eyeliner-ul are tendința de a se transfera Cu greu găsesc un produs potrivit nevoilor mele. 


Cam acestea sunt recomandările mele pentru această lună. 
Voi ați încercat vreun produs din cele menționate de mine? 




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!