Idei cadouri Valentine's Day/Dragobete 2021

Valentine's Day (sau Dragobetele, dacă sărbătoriți românește și atât), se apropie cu pași repezi. Eu asociez ziua îndrăgostiților cu venirea primăverii. În fiecare an mă entuziasmez tare atunci când ajungem la jumătatea lunii februarie și începe nebunia. Chiar dacă pentru unii dintre voi pare o sărbătoare superficială și mergeți pe ideea că nu aveți nevoie de o zi anume pentru a celebra iubirea, eu zic totuși că am ajuns să fim într-o continuă alergătură, să avem tendința de a uita atât de noi, cât și de partener, încât o astfel de zi este chiar bine-venită. Să văd oameni care aleargă în stânga și în dreapta după flori și cadouri, mie mi se pare chiar simpatic, chiar dacă pentru mulți dintre voi poate deveni chiar o povară. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, uneori poate fi destul de dificil să găsească cadoul potrivit pentru partener. Astfel, în articolul de astăzi, voi veni în ajutorul vostru cu idei de cadouri Valentine's Day

                                                      Cadouri de Valentine's day pentru el 

Din punctul meu de vedere, bărbații sunt mai ușor de mulțumit atunci când vine vorba despre cadouri. Astfel, cred că niciodată nu se poate da greș cu un parfum bun. Dacă cunoașteți gusturile persoanei iubite, știți ce preferă, atunci cu atât mai bine.  Eu, de exemplu, aleg Jean Paul Gautier sau Paco Rabanne Invictus Legend ca și cadou atât pentru fratele meu, prietenii mei sau iubitul meu. Niciodată nu am dat greș. Dacă totuși vă este teamă să alegeți un parfum, fiindcă nu știți ce îi place și nu vreți să dați greș, puteți alege un aparat de tuns ras, un set pentru îngrijirea bărbii sau un aparat de tuns părul. 


Dacă atunci când discutăm despre bărbați lucrurile sunt mai simple, ei bine, nu pot spune același lucru și despre femei. Dragi băieți, eu voi încerca să vă ușurez munca. Astfel, puteți opta și voi pentru un parfum frumos ambalat. Mie, personal, imi place la nebunie Lancome La Vie est Belle sau Lancome La Nuit Tresoir. Puteți opta si pentru un parfum cu o sticlă sofisticată precum Good Girl de la Carolina Herrera sau Scandal de la Jean Paul Gaultier.



 Un set de pensule profesionale reprezinta un alt cadou pe care orice femeie care se machiază măcar puțin, l-ar îmbrățișa cu drag. Niște pensule de bună calitate ușurează munca și conduce la obținerea unui rezultat mult mai bun. Eu recomand pensulele Sigma Beauty, Real Techniques, Eco Tools.




Un alt produs de care s-ar bucura orice femeie care poartă make-up este chiar o trusă de machiaj. Mai jos găsiți palete de la Revolution accesibile ca și preț, dar foarte calitative. Acestea sunt preferatele mele.




Un astfel de cadou alături de o cină romantică și sigur partenerul/partenera va fi impresionat/a!








No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!