Sprâncene perfecte - trend 2021

 Sprâncenele au un rol important atunci când discutăm despre aspectul/expresivitatea feței. Acestea reprezintă 70% din fizionomia omului, pentru că au rolul de a transmite emoții și stări. În funcție de forma acestora poți părea mirat/ă, încruntată, tristă etc. Având în vedere acest aspect, înțelegem că este important ca acestea să fie pensate corect. Ce înseamnă corect? Ei bine, de-a lungul anilor, au existat fel și fel de trenduri atunci când discutăm despre sprâncene. Dacă în trecut se purtau sprâncenele foarte subțiri, acum se poartă sprâncenele naturale, ceea ce este absolut minunat, din punctul meu de vedere. Nimic nu arată mai frumos decât ce a lăsat natura. 


Din păcate, sunt puține persoane care au sprâncene naturale fără goluri si frumos aranjate. Multe persoane care au prins moda sprâncenelor subțiri au acum probleme și nu le mai cresc. Eu vă voi prezenta astăzi produsele pe care eu le folosesc la machiaj pentru a obține sprâncene perfecte, indiferent de starea în care acestea se află.



Pasul 1. Aplic gel sprâncene cu aplicatorul si ridic firele de păr, încercând să acopăr golurile și oferind un efect ascendent. Sunt multe geluri pe piață, însă eu mă înțeleg de minune cu gelul de păr got2b. Deși nu a fost creat în acest scop, este printre puținele produse care îmi ține firele fixate până la demachiere.

Pasul 2. Cu ajutorul cariocii de la Nyx, trasez fire de păr doar acolo unde este nevoie. Astfel, nu încarc sprâncenele cu produs și obțin un rezultat natural. Puteți folosi creion sprâncene sau fard pe care le puteți aplica cu pensula umezită cu spray de fixare. 

Pasul 3. Este opțional. Puteți lua puțin fond de ten sau concealer si decupați sprâcenele. Astfel, le scoateți și mai bine în evidență. Personal, aș opta pentru acest pas doar dacă merg la un eveniment, nicidecum pentru un machiaj de zi. 


Mai jos, găsiți sprâncene realizate de mine cu această tehnică. Sper să vă placă și să încercați și voi.:)









No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!