Review: Crema de mâini Neutrogena Fast Absorbing

     Ingrijirea mainilor este la fel de importantă ca îngrijirea tenului. Din păcate, mâinile sunt cele cărora li se acordă cea mai puțină atenție. Însă ceea ce multe persoane nu știu, este faptul că mâinile reflectă  vârsta. Acestea reprezintă cartea de vizită a unei femei, așa că merită să li se acorde mai multă importanță.  Acum, când vremea rece își face simțită prezența, hidratarea  mâinilor este cu atât mai mult necesară. Astfel, astăzi vreau să discut despre o crema de maini ieftină și bună. Este vorba despre crema cu absorbție rapidă Neutrogena hand care .




Pentru mine, o cremă bună înseamnă să hidrateze bine și să se absoarbă rapid. Nu suport ca atunci când aplic produs pe piele să rămână o senzație lipicioasă și o peliculă grasă. Pur și simplu urăsc acest aspect la un produs. Astfel, crema aceasta are o formulă îmbogățită cu glicerină și pantenol, ceea ce face ca imediat după aplicare, crema să se absoarbă imediat și să lase pielea catifelată. Pe lângă cele două ingrediente menționate, acest produs conține și vitamina E care are rolul de a proteja pielea împotriva uscăciunii și a semnelor de îmbătrânire.



Textura este light, deloc grasă, dar totodată are capacitatea de a hidrata corespunzător pielea. Dimensiunea recipientului face ca acesta să fie practic, astfel o puteți lua în geantă fără să ocupe mult spațiu. Eu oricum am o slăbiciune pentru produsele Neutrogena, pentru că oferă un raport calitate-preț extraordinar. Folosesc și crema gel cu acid hialuronic pentru ten mixt/gras și este una din preferatele mele. Mai jos găsiți și lista ingredientelor.





Prețul unei astfel de creme este de doar 20 ron pentru o cantitate de 75 ml. Eu am achiziționat-o de pe Notino. O recomand cu mare drag! 


Voi ce cremă folosiți pentru hidratarea mâinilor? Dacă nu folosiți, eu zic că este timpul să luați în considerare acest aspect! Așa cum spuneam mai devreme, mâinile sunt cartea de vizită a unei femei!




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!