Review: Estée Lauder Double Wear Stay-in-place

Dacă ești pasionată de machiaj câtuși de puțin, este imposibil să nu fi auzit de celebrul fond de ten Estée Lauder Double Wear. De ce spun asta? Ei bine, toată lumea caută un "fond de ten bun". Primesc zilnic mesaje pe instagram și facebook în care femeile mă roagă să le recomand un fond de ten "bun". Ce înseamnă bun, de fapt? Ei bine, pentru majoritatea doamnelor și domnișoarelor, bun înseamnă acoperire bună (medie spre mare), să fie rezistent la transfer, dar și la căldurile infernale pe timpul verii și să rămână intact (dacă se poate) pe ten până la demachiere.

De asta este atât de renumit fondul de ten Estée Lauder Double Wear. Pentru că îndeplinește toate cerințele femeilor, ba chiar mai mult de atât. Dar să o luăm cu începutul. 
Fondul de ten  Estée Lauder Double Wear vine într-un recipient din sticlă, fără pompiță (trebuie achiziționată separat). Partea bună este că vine într-o paletă largă de nuanțe, ceea ce înseamnă că pentru orice tip de ton/subton există o nuanță potrivită. 
Are o acoperire medie la prima aplicare, însă dacă doriți o acoperire mare, puteți aplica în două straturi fără să încărcați tenul. Sigur că înainte de a aplica fondul de ten, este extrem de important să vă curățați și hidratați pielea. Nu uitați că orice produs de machiaj aplicat pe o pânză curată și îngrijită o să arate și o să reziste mai bine. Deși e un fond de ten cu acoperire ridicată, nu lasă aspectul de mască pe care îl detestăm majoritatea dintre noi. Are o textură cremoasă, iar după aplicare finishul este semi-mat. 

Se spune că este dedicat tuturor tipurilor de ten. Eu ca și make-up artist, aș spune că este un produs dedicat tenului normal/mixt/gras. Nu aș alege acest produs pentru un ten uscat sau mai rău, deshidratat, pentru că are totuși în compoziție pudră. Cel mult, dacă am nevoie de acoperire pentru un ten uscat, amestec puțin Double Wear cu un fond de ten pe bază de apă care are acoperire mică precum Mac Face and Body. Combinația asta e de vis, în multe cazuri. 

În general, femeile cu tenul mixt/gras se plâng de faptul că fondul de ten nu rezistă. Tocmai de aceea, fondul de ten  Estée Lauder este alegerea idealăNu conține uleiuri, iar după aplicare, ai siguranța că produsul rezistă pe parcursul zilei fără probleme, indiferent de cât de cald este afară. Eu folosesc acest fond de ten pentru clientele mele în sezonul cald, mai ales pentru mirese. Este rezistent la transfer, nu oxidează și face față căldurii și umidității.


 Nuanțele fondului de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place sunt marcate cu literele C, N și W, fiecare indicând un subton de culoare.              

Subtonuri reci (C) – tenul are o tentă roz și se arde ușor la soare        

Subtonuri neutre (N) – tenul nu are o tentă clar definită, nici de roz, nici de auriu        

Subtonurile calde (W) – tenul are o tentă aurie sau măslinie și se bronzează frumos și fără probleme 

Eu pentru kitul de make-up artist am luat 1N1, 2N1 si 4N1 și le combin în funcție de nuanța tenului. Personal, folosesc 2N1 pentru tenul meu, fiind cea mai uzuală nuanță pentru tenul deschis.

Un alt mare plus este că nu conține parfum și are spf 10. Este un produs High End, motiv pentru care prețul este de peste 200 ron în magazinele fizice. Eu îl achiziționez de pe Notino la 165 ron, iar acum se aplică o reducere de încă 15% la tot ce înseamnă cosmetice. Dacă ești în căutare de cadouri pentru ea , atunci poți lua în considerare acest fond de ten. Oricine ar fi EA (iubită, mamă, soră, prietenă), cu siguranță s-ar bucura să primească un astfel de cadou, că tot vin sărbătorile de iarnă (Moș Nicolae, Crăciun, Sf Ion etc).


Tu ai folosit acest produs până acum? No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!