New Year'S Eve Make-up Looks

 Nu îmi vine să cred că 2022 bate la ușă. Habar nu am când a trecut anul acesta, deși s-au întâmplat atât de multe lucruri. Să ne îndreptăm atenția către Revelion, zic. Dacă anul trecut am stat acasă, din cauza pandemiei, anul acesta restaurantele se deschid. Eu am început deja să fac programări pentru acest eveniment, așa că m-am gândit să îți ofer câteva variante ca și inspirație pentru machiaj. 

Sigur, evenimentul dintre ani este asociat cu glitterul, majoritatea doamnelor și domnișoarelor optând pentru machiaje strălucitoare, dar  nu uita că look-ul trebuie să fie echilibrat. Dacă alegi o rochie cu paiete s-ar putea sa fie mult prea mult un machiaj cu glitter. Sigur că machiajul ar trebui să fie unul de seară, dar sfatul meu să iei în calcul mai multe variante și să alegi în cele din urmă, pe aceea care este potrivită pentru tine. 


1. Machiaj în nuanțe mate & glossy lips


Nu doar cu ajutorul glitterului poti obține un machiaj de efect. Poți alege farduri mate pentru ochi, iar pentru buze optează pentru rujuri în nuanțe de nude, aplicând ulterior un gloss pentru un efect strălucitor. 


2. Eyeliner on fleek 

Dacă ești adepta eyeliner-ului, atunci bun venit în club. Nici mie nu îmi lipsesc codițele de la ochi, așa că am câteva variante atât în culori vibrante, cât și mai neutre, pentru un look de pisică. 

3. Never underestimate the power of red lipstick

Sigur, nu avem cum să nu aducem în discuție rujul rosu. Acesta te poate transforma într-o femme fatale într-o secundă! Acesta este pur și simplu un accessoriu în sine. Poți alege atât rujuri mate, cât și cu finish lucios. Ține de preferințele fiecărei femei. 
4. Ultima variantă, însă nu cea din urmă:  How to wear glitter make-upSper ca machiajele de mai sus să te ajute, să te inspire pentru alegerea unui look fabulos!
No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!