Review: Spray La Roche Posay Anthelios SPF 50

E deja iunie, vara a sosit, iar eu vreau vorbesc despre protecție solară. Insist pe acest subiect mai mult ca niciodată pentru că sunt intrebată frecvent ce cremă antirid recomand. Cred cu tărie că cea mai bună cremă pentru prevenirea ridurilor este crema de fata cu SPF ridicat. Pe blogul meu am scris anul trecut un articol detaliat despre razele UVA  și UVB, cum influențează starea de sănătate a pielii. 
Astazi vreau să îți povestesc cum stă treaba cu SPF-ul acesta. Multe persoane folosesc o cremă dimineața și cam aia e. Este un lucru bun, dar până la un punct, mai ales dacă petreci mai mult timp afară. De ce? Pentru că odată cu apariția transpirației, o parte din stratul de SPF se pierde. Astfel, este recomandat să se reaplice la 2-3 ore. Știu că acum mi-ai spune că nu ai cum, pentru că ai aplicat chiar și un minim de machiaj. E imposibil să reaplici cremă peste fondul de ten pudrat, frumos aranjat. Ei bine, vreau să îți prezint un produs sub formă de spray care mie îmi face viața mai ușoară. Este vorba despre La Roche Posay Anthelios spf 50 .
De ce îmi place atât de mult? În primul rând, având tenul mixt, sebumul începe să apară pe parcursul zilei, motiv pentru care, textura unei creme mi-ar încărca mai mult fața și m-ar face să mă simt inconfortabil. Astfel, aplic dimineața crema cu spf 50 tot de la La Roche Posay, varianta anti-shine, anthelios XL fără parfum. Este singura încercată de mine de la care nu lăcrimez. Pe parcursul zilei, aplic acest spray care dă o senzație de răcorire, dar care oferă și protecție tennului împotriva radiațiilor UVA. Se absoarbe rapid, lucru care contează enorm pentru mine. Este recomandat tenului sensibil, cu intoleranță la soare și este hipoalergic, non-comedogenic. Practic vorbind, este acel produs ideal pentru orice ten, inclusiv mixt/gras.
Dacă obișnuiești să folosești apă thermală, o poți înlocui cu acest spray. Conține ca și ingredinte principale un sistem de filtre solare pentru protejarea feței de radiații, o tehnologie patentată AIRLICIUM împotriva sebumului, dar și apă thermală. Foarte tare, nu? Așa am zis și eu. 


Eu am plătit pentru produs aproximativ 65 ron pentru o cantitate de 75ml. E o armă nemaipomenită împotriva îmbătrânirii premature, motiv pentru care consider că merită această sumă. 

De asemenea, pentru hidratarea pielii, nu uita să aplici la final de zi o crema dupa plaja sau o lotiune.

Tu folosești SPF? Dacă da, ce produs? Dacă nu, foarte rău. 
No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!