Noul ritual SABON pentru relaxarea picioarelor

Când vorbim despre îngrijirea corpului, Sabon reprezintă un reper în industria frumuseții.  Pe lângă faptul că folosesc doar ingrediente de înaltă calitate, acest brand este 100% vegan și NU testează produsele pe animale. Cu alte cuvinte, este un brand care se respectă din toate punctele de vedere. Produsele Sabon nu sunt doar simple produse de ingrijire, ci îți oferă o întreagă experiență încă de la contactul cu recipientele produselor, până la parfumul și textura acestora.


In articolul de astăzi vom discuta despre îngrijirea picioarelor, care de cele mai multe ori este ignorată. La fel ca și tenul, restul corpului merită aceeași atenție din partea noastră, așa că astăzi vreau să prezint noul ritual de îngrijire a picioarelor SABON. Acesta  include trei produse senzaționale pentru exfolierea, hrănirea și împrospătarea pielii.


1. Scrub revigorant pentru picioare


Exfolierea pielii moarte reprezintă un proces important, mai ales când vine vorba despre tălpile picioarelor. Acest scrub are o formulă cu cristale de mentol și granule exfoliante de piatră ponce ce ajută pielea aspră să redevină fină. Este un produs vegan, cu 98% ingrediente naturale ce garantează o piele catifelată și îngrijită. 


Mod de folosire: Ia un castron mare, umple-l cu apă caldă și înmoaie-ți picioarele timp de 5-10 minute, în timp ce te relaxezi pe canapea.  După înmuiere, aplică o cantitate mică de scrub regenerant pe degete și tălpi, precum și între degetele de la picioare, frecând ușor cu mișcări circulare pentru a îndepărta celulele moarte și pielea uscată. Clătește bine cu apă caldă și aplică apoi crema despre care discut mai jos. 


2. Cremă bogată pentru picioare


Hidratarea este un pas foarte important, iar noua cremă pentru picioare de la Sabon are o formulă îmbogățită cu unt de shea și ulei de migdale dulci, ceea ce garantează o hidratare intensă pentru orice tip de piele, inclusiv pentru cea foarte uscată. 

Mod de folosire: Seara, aplică o cantitate generoasă pe tălpim glezne și gambe, cu accent pe zonele uscate. Masează cu mișcări circulre blânde până la absorbție completă. După aceea, pune-ți șosete confortabile din bumbac și poartă-le pe timpul nopții, pentru a spori efectul de hidratare. 


Preț: 119 ron.


3. Mist răcoritor pentru tălpi și picioare


 Sabon a creat un mist cu o formulă 100% vegană, pentru ca picioarele tale să beneficieze de un parfum proaspăt și revigorant amestecat cu ulei esențial de mentă, pentru a spori senzația reconfortantă.Acesta oferă, de asemenea, soluția perfectă pentru a revigora picioarele obosite, atenuând durerile și senzația de disconfort. Acesta este disponibil într-o sticluță cu pulverizator de 100 ml, ușor de utilizat și de luat în călătorii.

Mod de folosire:  Pentru cele mai bune rezultate, pulverizează ușor peste picioare și tălpi de la o distanță de 40 cm și așteaptă până se absoarbe complet.


Preț: 99 ron.


Tu ce folosești pentru îngrijrea picioarelor? Dacă nu folosești nimic, este timpul ca picioarele tale să experimenteze luxul revigorant al acestui nou ritual de îngrijire holistic de la Sabon. 





No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!