Dragoste la prima exfoliere - cu scrubul de corp SABON

Îngrijirea corpului este la fel de importantă precum îngrijirea tenului. Fiecare dintre noi ar trebui să avem un ritual de îngrijire, astfel încât pielea noastră să ne mulțumească și să arate bine. Despre hidratare am auzit fiecare dintre noi, dar sunt tare curioasă dacă în rutina voastră de îngrijire există scrubul pentru corp. Dacă nu, eu recomand să introduceți un astfel de produs, pentru că acesta are rolul de a îndepărta celulele moarte de pe piele prin exfoliere. 


Scruburi sunt multe pe piață, dar eu astăzi vreau să vorbesc despre legendarul scrup de corp de la SABON. Acesta are o formulă unică, motiv pentru care a devenit bestseller la nivel mondial! Este o combinație senzațională de săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri botanice prețioase ( jojoba, migdale, andiroba și acai), ceea ce asigură un efect de 2 în 1 al exfolierii: netezire și hidratare. 





Scrubul de corp Sabon  de origine 98% vegană și naturală este disponibil în diferite arome fascinante (aproape că îți vine să îl mănânci, nu doar să îl aplici pe corp). Rețeta este specială datorită sărurilor de la Marea Moartă, care au cea mai bogată compoziție în 21 de minerale naturale ce conțin din belșug magneziu și calciu, dar și datorită celor 4 tipuri de uleiuri cu proprietăți de hrănire, catifelare. Imediat după folosire, se simte o senzație de finețe și luminozitate. 


Nu degeaba este un produs remarcat atât de clienți din întreaga lume, cât și de publicații de prestigiu. Pe lângă formula extraordinară cce îl face generos cu pielea, mai este și conceptul clar de ReUse, ReNew, ReLove, ceea ce îl face blând și cu planeta. Scrubul Sabon nu conține nici măcar UN MICRON de plastic care ar putea polua oceanele și râurile, iar borcanul în care vine produsul este de sticlă, perfect reutilizabil. Ce ți-ai putea dori mai mult de atât? 


Îți zic eu ce! Să cumperi scrubul, să îl folosești și să îmi mulțumești pentru recomandare! Iar dacă ești membru Royal Passport, te poți bucura pe perioada lunii Mai, de o ofertă de 20% la achiziționarea unui kit format din 3 produse: scrub de corp, ulei de duș și un produs hidratant.



             Tu ai folosit scrubul SABON? Dacă da, ce părere ai? Dacă nu, ce mai aștepți? 




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!