Noua colecție SABON - WONDERS OF JASMINE - in ediție limitată

 Sabon lansează în ediție limitată o nouă colecție ce poartă numele THE WONDERS OF JASMINE. Legendara floare de iasomie adaugă o notă de mister lumii din jurul nostru, iar parfumul acesteia are un efect relaxant și un farmec aparte.  Cunoscută drept regină a esențelor, Jasmine Absolute este o aromă atât de specială. întrucât sunt necesare aproximativ 2000 de kilograme de flori de iasomie pentru a produce un kilogram de ulei esențial. Acesta reprezintă inima parfumului exclusivist Wonders of Jasmine, primul produs din această gamă despre care povestesc mai multe în următoarele rânduri. Toate produsele de îngrijire Wonders of Jasmine sunt, de asemenea, infuzate cu apă de iasomie 100% botanică, ce are un efect încântător de catifelare și revigorare. 
Această colecție este formată din apa de parfum, ulei de duș, scrub de corp, lapte de corp, cremă de mâini, aromă de cameră, pudră minerală, spray pentru păr, brățară parfumabilă, dar și seturi cadou. 

Parfumul THE WONDER OF JASMINE are 3 esențe de bază: Frunze de iasomie - esență Jasmine Absolute - Mosc. Jacob Varela a construit acest nou parfum în jurul acestei prețioase esențe, Jasmine Absolute. Așa că dacă iubești iasomia, ei adora doza proaspătă de aromă pe care acest parfum o oferă. Nici prea dulce, nici prea floral, parfumul acesta senzual întruchipează tot ceea ce ne place la un parfum floral clasic si-i adaugă o notă sofisticată, luxoasă și fresh.


Uleiul de duș este imbogățit cu patru uleiuri naturale, jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline, ceea ce îl face un produs luxos, o comoară naturală cu beneficii de catifelare a pielii. Este infuzat cu apă de iasomie 100% botanică, ceea ce îl face potrivit pentru toate tipurile de piele. are o textură hidratantă, curăță delicat și oferă finețe, strălucire. Ce ți-ai putea dori mai mult de la un astfel de produs?


Scrubul de corp este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și uleiurile botanice, oferind un efect uimitor de netezire și hrănire a pielii. Formula specială a scrubului de corp Wonders of Jasmine este infuzată cu apă de iasomie 100% botanică, pentru a oferi pileii un plus de catifelare.


Laptele de corp din gama Wonders of Jasmine are o formulă extraordinară. Ulei de migdale hrănitor, lapte de ovăz organic regenerant și apa de iasomie fac ca acest produs să aibă o textură nelipicioasă, să se absoarbă rapid în piele și să lase pielea fină ca mătasea.


Crema de mâini are o formulă luxoasă, special dezvoltată pentru a-ți hrăni și catifela pielea. În centrul acstei formule este unul de shea reparator, în timp ce extractul de aloe vera reface umiditatea pielii. Îmbunătățită cu apa magică de iasomie, această cremă de mâini Sabon se absoarbe rapid, fără a lăsa reziduuri lipicioase. 


Aroma de cameră - Bucură-te de magia fiecărei clipe și încântă-ți fiecare zi cu difuzorul de aroma de la Sabon. O nouă eră a parfumului pentru casă, pentru a spori senzualitatrea interioarelor tale. Umple casa, biroul, sau orice alt spațiu cu parfumului magnific al noii colecții Wonders Of Jasmine de la Sabon, în ediție limitată. 

Pudra minerală din noua colecție este minunată pentru a transforma rutina ta de baie într-o experiență fabuloasă. Lasă mineralele sub formă de pudră să-și înfăptuiască magia și să-ți revigoreze trupului, corpul  și mintea în timp ce tu te relaxezi in cadă. Acest tratament parfumat ajută în relaxarea muschilor obosiți și pentru a-ți lăsa pielea suplă și moale. 


Sprayul pentru păr  are o formulă ușoară, infuzată cu noul parfum Wonders Of Jasmine în ediție limitată. Este îmbogățit cu ulei protector de jojoba, astfel protejează părul împotriva agresiunilor externe și previne uscarea/încrețirea vârfurilor despicate, în timp ce învăluie părul într-un parfum de lungă durată. Sticla are 30 ml și îți permite să o iei peste tot cu tine.

Prima Brățară parfumabilă de la SABON are un design elegant, cu o închizătoare aurie. Pulverizează captivanta apă de Parfum Jasmine Wonders pe brățara textilă și bucură-te de aroma încântătoare. Este realizată 50% din mătase și 50% din bumbac. Aceasta se oferă cadou la fiecare achiziție. 


Fiecare set cadou cuprinde delicii surprinzătoare ce pot face o femeie dragă sufletului tău să se simtă specială. Aceste seturi vin în 3 variante pentru a alege fix ceea ce ai nevoie. 

SET cadou Jasmine Parfumerie contine: apă de parfum, spray pentru păr și brățară parfumabilă.

 SET cadou Jasmine Beauty Treasures conține: ulei de duș. scrub de corp, lapte de corp și cremă de mâini

SET cadou The Joy of Jasmine conține: ulei de duș și cremă de mâini.


Dacă vrei să vezi toate produsele din această nouă colecție limitată, te invit să arunci o privire pe site pentru a-ți alege preferatele - CLICK AICI -SABON . Ție ce îți face cu ochiul?

No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!