Aquaman și Regatul Pierdut a avut premiera în România și a strâns fanii celebrului personaj din rândul vedetelor la IMAX din Cinema City AFI Cotroceni

Continuarea celui mai de succes film DC din toate timpurile, „Aquaman și Regatul Pierdut” a avut premiera în România si a adunat zeci de fani din rândul starurilor autohtone ai lui Jason Momoa și ai legendarului personaj. Evenimentul de gală a avut loc pe 20 decembrie la IMAX din Cinema City AFI Cotroceni.



Speak și Stefania, Andrei Stoica, Alexandra Ungureanu, Nicoleta Nucă, Doc, Nana Falemi, Ana-Maria Caliță, Ioana State, Bogdan Medvedi, Dan Cruceru, Roxana Condurache, Alin Gălățescu și Andra Gogan se numără printre cei care au preferat să vină să vizioneze în avanpremieră mult-așteptatul film din franciza Aquaman, atât de apreciată de publicul român, în detrimentul pregătirilor de Sărbători.

 

Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică și de neoprit. Din dorința de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia și pentru a preveni distrugerea întregii lumi.




Revenind cu toții la rolurile originale, Jason Momoa îl joacă pe Arthur Curry/Aquaman, Patrick Wilson este Orm, fratele vitreg al lui Aquaman; Amber Heard este Mera, regina Atlantidei; Yahya Abdul-Mateen II este Black Manta; și Nicole Kidman revine în rolul Atlannei. De asemenea, Dolph Lundgren joacă în rolul Regelui Nereus și Randall Park în rolul Dr. Stephen Shin.

 

Regizat de Wan, „Aquaman și Regatul Pierdut” este produs de Peter Safran, Wan și Rob Cowan. Producătorii executivi sunt Galen Vaisman și Walter Hamada. Scenariul este creat de David Leslie Johnson-McGoldrick, după o poveste de James Wan și David Leslie Johnson-McGoldrick și Jason Momoa și Thomas Pa’a Sibbett, bazată pe personaje din DC, Aquaman create de Paul Norris și Mort Weisinger.

 

Warner Bros. Pictures prezintă o producție Atomic Monster /Peter Safran, un film de James Wan, „Aquaman și Regatul Pierdut”. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și poate fi vizionat chiar acum, doar în cinematografe.




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!