Fiterman Pharma - aliatul pentru mahmureala & probleme digestive

Anul 2023 a fost un an tare bun  pentru mine. A fost anul în care am aflat că toate simptomele care mă chinuiau de 6 ani, erau din cauza unui dezechilibru la nivelul intestinului. A fost  un an în care am făcut mari schimbări în ceea ce privește alimentația mea și am inlocuit antiinflamatoarele cu suplimente care să mă ajute la refacerea florei intestinale. 


Cu toate acestea, sunt perioade din an în care mănânc și alimente care sunt mult prea grele pentru digestia mea, dar am și aliați de nădejde. Anul acesta am făcut cunostință cu enzimele digestive, pe care le iau înainte sau în timpul unei mese copioase. Mă ajută tare mult și astfel, pot consuma alimente care se digeră mai greu. 


Până la Crăciun mai sunt câteva zile, iar eu deja m-am pregătit cu suplimente, pentru a putea să mă bucur de sarmale și cozonac. Doar că eu sunt conștientă că trebuie să îmi ajut  corpul în perioada asta, dar tu ești?



Tendința de a exagera cu mâncarea în timpul sărbătorilor este destul de comună, iar consumul excesiv de alimente bogate în grăsimi și zaharuri poate duce la disconfort abdominal sau indigestie. Alimentele greu de digerat creează și probleme - crampe, arsuri, balonare sau greață.


Fiterman Pharma vine în ajutorul tău cu DIGEX® Plus, comprimate gastrorezistente, ce conțin un amestec complex de enzime digestive, care ajută organismul să facă față suprasolicitării cauzate de mese copioase sau alimentație inadecvată, reprezentând alegerea perfectă în perioadele de sărbători.


Avantaje ale produsului:


  • Reprezintă soluția perfectă pentru digestie după mese copioase.
  • Asigură o digestie completă chiar și în cazul exceselor alimentare.
  • Permite digestia unei largi varietăți de alimente, precum și a mâncărurilor ce asociază alimentele proteice cu sursele de carbohidrați și lipide.


Dacă te confrunți cu refluxul gastro-esofagian, comprimatele masticabile Gastrimax Med sunt recomandate pentru tratamentul simptomelor de arsură în capul pieptului, regurgitația acidă, indigestie, tuse și inflamația faringelui și a laringelui (legate de reflux). Aceste simptome pot apărea după mese (de exemplu când se comsumă alimente grase sau picante), în timpul sarcinii sau la pacienții cu simptome asociate esofagitei de reflux (ce se manifestă prin înghițire dificilă și/ sau dureroasă, puncte sensibile ale gurii, vărsături).


Avantaje ale produsului:


  •  Calmează rapid senzația de arsură în capul pieptului.
  • Acțiune eficientă și de lungă durată.
  • Protejează mucoasa esofagiană de acțiunea acidului gastric.
  • Formează o barieră protectoare, ce împiedică refluxul acid.
  • Durată de acțiune de până la 4 ore.

Și ca să fim sinceri, de Sărbători nu discutăm doar despre mâncare, ci și despre alcool. Dacă ai petrecut prea mult, apelează la un prieten - Emetix® Hangover. 


Avantaje ale produsului:

  • contribuie la reducerea oboselii și funcționarea normală a sistemului nervos;
  • revigorează corpul
  • ajută la reducerea senzațiilor de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile
  • menține capacitatea de concentrare la nivel optim
Dacă dorești să le achiziționezi în timp ce faci pregătirile pentru Sărbători, intră pe
www.shopfiterman.ro și pune o comandă online. Sărbători fericite!










No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!