Rutina de îngrijire a tenului cu Gama Ideal Collagen de la Doctor Fiterman

O rutină de îngrijire a tenului este esențială pentru menținerea sănătății pielii. Curătarea, tonifierea și hidratarea regulată ajută la prevenirea problemelor precum uscarea sau îmbătrânirea prematură a pielii.


O rutină de îngrijire eficientă ar trebui sa includă următoarele etape de bază:

 1. Curățare – folosește apă micelară pentru a îndepărta machiajul sau impuritățile adunate peste zi

2.    2. Ser – alege un ser potrivit pentru nevoile tale, de exemplu pentru hidratare sau anti-îmbătrânire

      3.  Cremă de ochi – este important să aplici crema de ochi zilnic, deoarece pielea din jurul ochilor este cea mai sensibilă zonă

       4. Hidratare – aplică o cremă hidratantă pentru a menține pielea catifelată


Produsele de la Doctor Fiterman din gama Ideal Collagen sunt alegerea perfectă, deoarece sunt bazate pe ingrediente active, atent selecționate de specialiștii Doctor Fiterman.




Formulele produselor din gama Ideal conțin ingrediente atent studiate care au un grad mare de pătrundere în straturile cele mai profunde ale pielii. Hydrotensyl Complex, care se regăsește în compoziția Ideal, este format din colagen solubil nativ de origine marină, elastină hidrolizata de origine marină, extract de miere și glicogen marin.


Apa micelară demachiantă Ideal îndepărtează eficient machiajul rezistent, calmează iritațiile, curăță, hidratează, restabilește pH-ul fiziologic al pielii și stimulează producția de colagen și elastină. Datorită complexului de ingrediente active din compoziție, format din colagen nativ de origine marină, elastină hidrolizată de natură marină și extract de miere, apa micelară hidratează natural pielea, îi menține elasticitatea, îi sporește tonusul și o catifelează.


Ideal Collagen Serum, ser restructurant redă luminozitatea tenului, restructurează conturul feței cu 29,59% și hidratează pielea în profunzime. După o lună de aplicare, nivelul de hidratare a pielii crește cu 31,44%, iar pielea devine netedă, catifelată și mătăsoasă.


Ideal Collagen+ Eye, crema contur ochi are o textură lejera și nutritivă, penetrează rapid în piele, umple ridurile fine și diminuează cearcănele și pungile de sub ochi. Datorită ingredientelor active din compoziție precum Hydrotensyl Complex - format din colagen solubil nativ de origine marină, elastina hidrolizata de origine marină, extract de miere și glicogen marin - ulei de cocos și niacinamidă (vitamina B3), dexpantenol și alantoină, Ideal Collagen+ Eye hidratează natural pielea, îi menține elasticitatea și o catifelează.


Ideal Collagen+ Night, crema reparatoare de noapte, hidratează natural pielea, îi menține elasticitatea, îi sporește tonusul și o catifelează. Crema are o textură bogată în nutrienți, ce stimulează reînnoirea celulară pe timpul nopții și cresc sinteza lipidelor și a proteinelor, hidratând în profunzime. Datorita bazei speciale formează o pelicula lipidică protectoare ce permite o absorbție lentă a ingredientelor pe toată durata nopții.


Toată gama de produse Doctor Fiterman, este  disponibila pe  www.shopfiterman.roDe asemenea, gasiti produsele Doctor Fiterman  și în supermaketuri. 


Voi ați folosit vreun produs de la Doctor Fiterman? Daca da, ce anume





No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!